2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاتاری رو من قبلن دیدم یه مدلیه بچه بازیه انگار مسخرس

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

حقیقت تلخه دیگه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من خیلی دوسش دارم الانم دارم میبینم زیاد دیدم ولی خیلی قشنگه واقعا همچین چیزایی اتفاق افتاده و مهمه دیده بسه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

اوه شوهرت چه احساسیه جدی گرفته خخخ

شایدم میخواسته بره بیرون بهونه گرفته😎😎😎

منم دیشب دیدم واقعا تو این شرایط نباید انقد فیلم سوزناک بذارن دوتا فیلم طنز بسازن یه ساعت در روز واقعا ملت بخندن

من خیلی دوسش دارم الانم دارم میبینم زیاد دیدم ولی خیلی قشنگه واقعا همچین چیزایی اتفاق افتاده و مهمه ...

من امروز دیدم. شوهرم دید خیلی گرفته شد . متاسفانه همین جوری اتفاقا زباد میوفته

خدایا شکرت🖤
اوه شوهرت چه احساسیه جدی گرفته خخخ شایدم میخواسته بره بیرون بهونه گرفته😎😎😎 منم دیشب دیدم واقعا ...

نه بیش از حد احساسیه. گفت من بجای امیر علی بودم پدرشو آتیش میزدم. واقعا هم میزنه غیرتی هست

خدایا شکرت🖤
ساعت ۳شرو شده؟

نمیدونم گذاشتم شروع شده بود فک کنم قبل ترش چون الان نوشین مرده میخواد بره دبی

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣