2777
2789

اصن ادم مجبوره  ازدواج کنخ ک این دردارو تحمل کنه؟😶

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

و مهم ترینش پسر هیچ انگیزه ای برای گرفتن عروسی نداره

مخالفم.من رابطه داشتم و شوهرم شدیداا تلاش میکرد برای اینکه زودتر عروسی بگیریم و بریم سر زندگیمون.یه نسخه برای همه کاربرد نداره گلی.هرچند من راضی نبودم از این موضوع و همیشه استرس بارداری داشتم

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
و مهم ترینش پسر هیچ انگیزه ای برای گرفتن عروسی نداره

چه ربطی داره؟ مگه پسر دختر رو فقط واسه رابطه ميخواد؟ 

این تفکرات مامان بزرگا واسه یه جوون تو سال 2019 چی ميگه؟!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
انگیزه ای برا گرفتن عروسی میمونه؟؟

شما عروسی رو فقط تو رابطه می بینی. خداروشکر بقیه مثل شما نیستن 😕

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز