2777
2789
انگیزه ای برا گرفتن عروسی میمونه؟؟

مگ فقط رابطه جنسی مهمه تو زندگی ها؟!؟

تشکیل خانواده،باهم بودن ،بچه دار شدن،با ناز بچه ها بازی کردن و کلی چیزایی دیگ انگیزه هستن برا عروسی گرفتن،شما کاملا اشتباه میکنی

نه بابا.به این چیزا نبست به نظرم. پس این همه تو دوستی رابطه دارن و ازدواج میکنن،چیه پس؟

😑

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انگیزه ای برا گرفتن عروسی میمونه؟؟

یعنی مرد انگیزش واسه عروسی باید رابطه باشه ؟ اگه قراره رابطه تو عقد انگیزشو ازش بگیره ازدواج هم بکنه میتونه بره خیانت کنه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
وا یعنی فقط برا اون عروسی میکنن!!! همین که بری سر خونه زندگیت کلی آرامش میگیری بد؟؟!!

یکی از دلایلش میتونه همین باشه 

خب مسلمه یه رابطه عاشقانه به آدم آرامش میده

میتونن زودتر عروسی بگیرن  میتونن سه چهار سال طولش ندن

خب حتما دلیلی دارن دیگه وگرنه کی میخواد همه شرایط جور باشه و 4سال عقد باشه؟

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
زشت ترین کار ممکن؟؟😑😑 خدا میگ عیب نداره بندش کوتاه نمیاد

اینکه محرمن و از نظر شرعی مشکلی نداره که شکی توش نیست 

ولی از نظر عرف ...

میتونن زودتر عروسی بگیرن  میتونن سه چهار سال طولش ندن

هر کسی شرایط خودشو دارع. شما چه میدونی از شرایطشون؟ 

اینقدر بدم میاد یکی شش ماه عقد باشه بعد بیاد بگه من رابطه نداشتم تو عقد و... هر کی داشته باشه زشته و ابروش میره و.... بابا کسی که دوسه سال عقده اگر کاری نکرد اونوقت نظر بده. این مسائل به هیچ کس جز خود زن و شوهر ربطی نداره. الکی جا نندازید تو جامعه که اره زشته و... 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

باید ببینی مرد چجوریه شوهر من اصن این حرفا حالیش نمیشد ۲ سالم عقد بودیم اصلا اینکه میگن بعد عروسی سرد میشه حداقل برا من این نبود انگیزه هم برا عروسی بیشتر شد ک بریم سر خونه زندگی

ولی من در کل از داشتن رابطه جنسی تو دوران عقد موافق نیستم،

هیچ کس موافق نیست. ولی اینکه تو جامعه جا بیوفته که خیلی زشته و اگه بچه اومد باید سقط بشه و... خیلی افتضاحه 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
چرا که نه،مگه هدف از ازدواج صرفا به خاطر رابطه جنسیه؟

یکی از دلایلش اینه

پسری که از نظر جنسی توسط همسر شرعیش تامین باشه چرا باید به خودش زحمت بده عروسی بگیره یا برا گرفتن عروسی تلاش کنه؟؟

بخاطر همینه که دوران عقد طولانیه پسر تامینه هیچ تلاشی برا زودتر گرفتن عروسی نداره

یکی از دلایلش اینه پسری که از نظر جنسی توسط همسر شرعیش تامین باشه چرا باید به خودش زحمت بده عروسی ب ...

شما متوجه نشدی چی گفتم، میگم هدف از ازدواج فقط رابطه جنسی نیس،این دلیل شماهم بر اونی صدق میکنه که ازدواج و به خاطر رابطه جنسی بخواد نه چیز دیگه ای

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز