2777
2789
عنوان

كم كاری تیرویید

3251 بازدید | 48 پست

سلام رفقا

پارسال تیروییدم 8.5 بود کم کار بود رفتم پیش متخصص غدد خلاصه تونستم سریع نرمالش کنم بعد از اون هم هر روز ناشتا قرص هامو میخوردم تا اینکه الان حدود سه ماه بود قرصم تموم شده بود منم به یه دلایلی نرفتم آز بدم و برم دکتر تا اینکه دو روز پیش رفتم تیروییدم رسید به 37.1 یعنی داشتم سکته میکردم دکتر کلی دعوام کرد گفت تو این شرایط اقدام به بارداری نکن خلاصه خودمم دیگه ترسیده ام دیگه هرگز قرص رو ترک نمیکنم بخدا 😰  یعنی میشه زود پایین بیاد ؟ سری قبل من یک ماهه ۸.۵ رو رسوندم به ۰.۵ این سری گند زدم خدایا من غلط کردم ایندفعه رو کمک کن 🤦🏻‍♀️  

یکی بیاد از عوارضش بگه ؟ یعنی چه بلایی سرم میاد دکتر که خیلی دعوام کرد بعدم کسی بوده با شرایط من باردار بشه و نی نی سالم به دنیا آورده باشه ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

من اینسری پرکار شد دو هفته نخوردم شد ۳۵ 

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینسری پرکار شد دو هفته نخوردم شد ۳۵ 

وای پر کاری حس میکنم بدتره 🤦🏻‍♀️ 

من با اینکه کم کارم همش گرممه 

الان چیکار میخوای بکنی 

رژیم غذایی خاصی داری من یه مدت کلم و این چیزا نمیخوردم ولی یه  جا خوندم تاثیر نداره الان دو هفته بود میخوردم میگم نکنه از اون باشه 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
چند کیلویی

من با اینکه پیاده روی میرم و تحرک و رژیم دارم به سختی وزنم کم میشه الان 75 هستم خیلی سخت وزنم کم میشه خیلی هم مراعات میکنما 🤷🏻‍♀️ 

وای پر کاری حس میکنم بدتره 🤦🏻‍♀️  من با اینکه کم کارم همش گرممه  الان چیکار میخوای بکن ...

من همش سردمه. اره میگن کلم خوب نیست منم خیلی وقته نخوردم. ولی من در عجبم چجوره تیروئیدم با دو هفته قرص نخوردن از 0.12شده ۳۵ . به آزمایشگاه مشکوکم

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

مال من دو هفته قرص نخوردم شد ۷۰،بعدش خودم روزی دوتا قرص خوردم و بعد دو هفته رفتم ازمایش درست شد.

الانم طبق برنامه ای ک فوق تخصص غدد بهم داده قرص میخورم و تو اقدامم

خدایا بچمو حفظ کن...خودت نگه دارش باش...
مال من دو هفته قرص نخوردم شد ۷۰،بعدش خودم روزی دوتا قرص خوردم و بعد دو هفته رفتم ازمایش درست شد. ال ...

من الان روزی یه دونه میخورم دو هفته اس فردا میرم آزمایش