2777
2789
عنوان

تل گیری

160 بازدید | 2 پست

تل به گیر کردن چیزی مثل هسته ها یا در بعضی موارد حبوبات ودر بچه ها چیزهایی که تو دهنشون میزارن، در حفره کنار حنجره یا در بینی گفته میشه و علائمشم بالا گفتم علاوه بر اینکه در نوزادان بعضی وقتا بچه های کوچیک همش با پشت دست بینیشونا میمالن 

من اعتقاد دارم به اینکار. مخصوصا برا بچه ها ما میبریم پیش یه خانومی برا بچه ها باز میکنه یک دو سه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

سلام گيتي خانم 

من حدود ٣٠ سالمه و اين مشكل رو از حدود ٥ سالگي دارم و مجبورم هر دو تا سه ماه برم پيش يه تلگير تا درش بياره 

خيلي ديگه رو هم ميشناسم اين مشكلو دارن 

ايا ممكنه براتون يه فيلم اموزشي كه خواهرتون دارن اين كار رو انجام ميدن با جزييات برامون به اشتراك بزارين 

با اينكار  كمك بزرگي ميكنيد به خيليا مثل من 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792