سلام به همه مامانای مهربون، من این مطلب رو توی گروه دیگه هم گذاشتم تا کمکی بشه .
الهی که دیگه بچه ها پشت سر هم تل نشن چون واقعا از غذا خوردن منصرف میشن دلم نیومد اطلاعاتم رو ننویسم ، بین همه تلگیرا (یا چوپچی ها یا ....) یه خانمی هست محدوده اسلامشهر ( موسی آباد ) که دقیق فوت میکنه شما میبینید که از دهن خود بچه یه چیزی در اومد . هیچوقت چندتا چیز در نیومده من هر دو تا دخترم رو بردم یا یکی در میاد یا نهایتا دوتا چیز پشت سر هم که فوت کرده در اومده . و دقیقا چیزایی بود که خوردن ، بعدشم دیگه حالشون خوب بوده ریلکس بودن و دوباره راحت غذا خوردن .البته اگر بعدش یه کمی روغن زیتون به بچه بدید جایی که نزدیک حنجره تل شده بوده رو جمع میکنه و بهتر میشه ، اگر خدا نکرده سرما خورده بود روغن زیتون رو ندید دیگه ، منتها همش حریره بدید یه چند روز ، اگرم بخواهید رد میکنه . اگرم چیزی نمونده باشه میگه هیچی نمونده . ایشون رو پزشکان بیمارستان کودکان و علی اصغر هم بارها دعوت کردن میرفت کمکشون برای رفع همین مشکل بچه هایی که بستری بودن... خانم حیدری هستند خدا حفظشون کنه
09195715710
توی بلد هم بزنید اسلامشهر تلگیر حیدری آدرسش میاد واقعا ما راضی بودیم . نکته مهمتر اینکه ایشون بچه اگه یه سن معینی باشه ، جای تل رو میبنده یعنی با ماساژ دادن کامل میبنده.جای تل شدن دختر بزرگترم رو ۵ سالش بود بست درحالیکه دخترم خیلی حساس بود یه طوری اینکار رو انجام داد که دخترم اصلا مقاومتی نکرد و دیگه هم بعد از اون واقعا تل نشد!!!