2777
2789
عنوان

تل گیری

23960 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز، من 30 سالمه و هنوزم گاهی تل میشم الانم تل شدم ومنتظرم خواهرم بیاد که ردش کنه، برا در آوردن یا رد کردم اگر خودتون کمی دقت کنید هم میتونید تشخیص بدید وهم میتونید رد کنید، بچه ها اکثرا موقع تل بی حال وبی اشتها میشن تب میکنن ودر نوزاد اسهال وگاهی استفراغ هم همراه هست واب دهنشون نمیتونن قورت بدن در بزرگسالان هم عفونت گلو همین که آب دهن به راحتی رد نمیشه وآدم حس میکنه انگار گلوش تورم داره، اما برای تشخیص با انگشت اشاره واننگشت میانی زیر گلو کنار حنجره را کمی فشار بدید ودستتونا اون ناحیه حرکت بدی اگر تول باشه قشنگ حس میکنید که یه چیزی زیر دستتون حرکت میکنه و متورم هست ودر بچه ها گاها تو بینیش نم گیر میکنه که اونم دستتون روی بینی از بالا به سمت پایین بکشید ودقت کنید اگر باشه حالت قلمبگی زیر دستتون حس میکنید، در مرحله اول کمی روغن شب موقع خواب یا صبح ناشتا بچکونید تو حفره بینی که بعضی وقتا با یکی دو بار چکونون روغن رد میشه وخوب شدن حال بچه ولمس بینی متوجه میشید بعد از اون شب که روغن چکوندید صبح ناشتا یکی از انگشتاتونا بزارید روی یکی از حفره های بینی و کمی سرا پایین نگه دارید و دهن باز باشه اما اگر دهن بسته هم باشه فرقی نمیکنه چون مهم رد شدن تل هست اما اگر خواستید ببینید چی گیر کرده دهنا باز نگه دارید تا بیفته بیرون و بعد که یکی از حفره های بینی را گرفتید یک دفعه وبا شدت فوت کنید تو حفره دیگه بینی یکی دوبار این کارا انجام بدید که مطمعن شید کاملا گلو تخلیه شده وبعد با دست دوباره گلو وبینی را چک کنید، به همین راحتی خواهر من بعد از اینکه دخترا چندبار برد پیش تل گیر خودش یاد گرفت والان همیشه خودش تل دخترا رد میکنه نیازی هم نیست دربه در اینجا واونجا بشید برا تل گیری

تل چیه اولین باره می‌شنوم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ،بچه ها دنبال ادرس تلگیر خوب بودین،خانم رمضانی تهرانم هست،با تجربه و بهداشتی،منکه خصوصا تو این کرونا با خیال راحت میرم پیشش ،شمارش ۰۹۰۵۶۹۹۶۰۷۵،۰۹۱۲۵۹۰۰۸۹۳،حوالی خ پیروزی و خ دماوند هست،حالا خودتون تماس بگیرین ادرس دقیق رو بپرسین

سلام ،بچه ها دنبال ادرس تلگیر خوب بودین،خانم رمضانی تهرانم هست،با تجربه و بهداشتی،منکه خصوصا تو این ...

سلام وقت بخیر ببخشید اینجایی که معرفی کردید بهداشتی هستش؟ 

بعد کارشون درست هست مثلا نمیان چیزی بزار تو دستشون بعد بگن الکی درآوردیم؟ من شنیدم بعضی این کارو می کنن

من وافعا الان به تل گیر واقعا نیاز دارم یه چیزی تو گلوم گیر کرده، ترسیدم 

سلام به همه مامانای مهربون، من این مطلب رو توی گروه دیگه هم گذاشتم تا کمکی بشه . 

الهی که دیگه بچه ها پشت سر هم تل نشن چون واقعا از غذا خوردن منصرف میشن ‌ دلم نیومد اطلاعاتم رو ننویسم ، بین همه تلگیرا (یا چوپچی ها یا ....) یه خانمی هست محدوده اسلامشهر ( موسی آباد ) که دقیق فوت می‌کنه شما می‌بینید که از دهن خود بچه یه چیزی در اومد . هیچوقت چندتا چیز در نیومده من هر دو تا دخترم رو بردم یا یکی در میاد یا نهایتا دوتا چیز پشت سر هم که فوت کرده در اومده . و دقیقا چیزایی بود که خوردن ، بعدشم دیگه حالشون خوب بوده ریلکس بودن و دوباره راحت  غذا خوردن .البته اگر بعدش یه کمی روغن زیتون به بچه بدید جایی که نزدیک حنجره تل شده بوده رو جمع می‌کنه و بهتر میشه ، اگر خدا نکرده سرما خورده بود روغن زیتون رو ندید دیگه ، منتها همش حریره بدید یه چند روز ، اگرم بخواهید رد می‌کنه . اگرم چیزی نمونده باشه میگه هیچی نمونده . ایشون رو پزشکان بیمارستان کودکان و علی اصغر هم بارها دعوت کردن می‌رفت کمکشون برای رفع همین مشکل بچه هایی که بستری بودن... خانم حیدری هستند خدا حفظشون کنه  

09195715710

توی بلد هم بزنید اسلامشهر  تلگیر حیدری  آدرسش میاد واقعا ما راضی بودیم . نکته مهمتر اینکه ایشون بچه اگه یه سن معینی باشه ، جای تل رو می‌بنده یعنی با ماساژ دادن کامل میبنده.جای تل شدن دختر بزرگترم رو ۵ سالش بود بست درحالیکه دخترم خیلی حساس بود یه طوری اینکار رو انجام داد که دخترم اصلا مقاومتی نکرد و دیگه هم بعد از اون واقعا تل نشد!!!

2790
2778
2791
2779
2792