سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم مورفین رو نه تنها بدون نسخه نمیدن بلکه تو بیمارستانم که طبق دستوز پزشک مصرف میشه باید فرم براش پر بشه که به چه بیماری زده شده و پوکه دارو هم نگه داشته بشه
یعنی تو بیمارستانم بخش باید ده تا پوکه خالی تحویل بده تا ده تا دیگه بهش بدن
پس از فکرش بیا بیرون
میشه بگی مشکلت چیه؟؟؟
فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حس میکنم راهی نمونده برام آخرین راهم امتحان کردم نشد دیگه دارم مجبوری ادامه میدم ببینم چی ميشه
عزیزم ببین مشکلات دو دسته ان، یا راه حل دارن، یا ندارن. اگه راه حل دارن که همه ی تلاشت رو بکن تا پیداش کنی. اگه راه حل هم ندارن، اون مسکل رو بپذیر و یاد بگیر که با وجود اون مشکل بازم به زندگی روتین ات ادامه بدی. اصلا جدیدا یه درمانی اومده به اسم " درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد" حتما یه سر به روانشناس بالینی مراجعخ کن عزیزم
پنج تا سرنگ زدم هیچیم نشد فقط کبود شدم و سوراخ سوراخ 😏😝
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
آره خیلی،ببخشید شما میخوای خودکشی کنی ولی زنده بمونی؟من اشتباه متوجه شدم؟آخه عوارض بعد خودکشی مرگه د ...
خواهش میکنم نه بابا مسخره ترين کار اینه ک واسه ترسوندن خودکشي کنی من واقعا قصدم مردن بود تو پستاعم گفتم قضیه مال چند وقت پیشه الان میخوام بدونم عوارضش مونده یا نه
سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...