2777
2789
خودکشی خز شده راست میگی زندگی کن

حرفتون کاملا متینه. ..ولی میذارن مگه؟؟؟

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم مورفین رو نه تنها بدون نسخه نمیدن بلکه تو بیمارستانم که طبق دستوز پزشک مصرف میشه باید فرم براش پر بشه که به چه بیماری زده شده و پوکه دارو هم نگه داشته بشه 

یعنی تو بیمارستانم بخش باید ده تا پوکه خالی تحویل بده تا ده تا دیگه بهش بدن

پس از فکرش بیا بیرون 

میشه بگی مشکلت چیه؟؟؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اخه کلونازپام 2 اگه میخواید یه حرکتی بزنید یه چیز بخورید جواب بده😂😂😂شوخی کردم عزیزم  انشال ...

نمیدونم تو نت سرچ کردم دوعم دوزش بالا تر بود تعداد قرصام ک زیاد بود گفتم حتما ميميرم دیگه ولی شانسه مردم با استامينوفن ميميرن ماعم...

حس میکنم راهی نمونده برام آخرین راهم امتحان کردم نشد دیگه دارم مجبوری ادامه میدم ببینم چی ميشه

عزیزم ببین مشکلات دو دسته ان، یا راه حل دارن، یا ندارن. اگه راه حل دارن که همه ی تلاشت رو بکن تا پیداش کنی. اگه راه حل هم ندارن، اون مسکل رو بپذیر و یاد بگیر که با وجود اون مشکل بازم به زندگی روتین ات ادامه بدی. اصلا جدیدا یه درمانی اومده به اسم " درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد" حتما یه سر به روانشناس بالینی مراجعخ کن عزیزم

خیلی 
پیش خدا درددل کردی؟؟ اون خرابت نمیکنه من بهت قول میدم  باهاش حرف بزن،خدا چشم انتظار برگشتن بند ...

من همه راهارو رفتم ،همشون موقتی حالو خوب میکنن 

کاشکی من اصن دنیا نمیومدم 

امپول هوا ادمو نمیکشه؟؟؟؟؟

پنج تا سرنگ زدم هیچیم نشد فقط کبود شدم و سوراخ سوراخ 😏😝

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
آره خیلی،ببخشید شما میخوای خودکشی کنی ولی زنده بمونی؟من اشتباه متوجه شدم؟آخه عوارض بعد خودکشی مرگه د ...

خواهش میکنم نه بابا مسخره ترين کار اینه ک واسه ترسوندن خودکشي کنی من واقعا قصدم مردن بود تو پستاعم گفتم قضیه مال چند وقت پیشه الان میخوام بدونم عوارضش مونده یا نه

حس میکنم راهی نمونده برام آخرین راهم امتحان کردم نشد دیگه دارم مجبوری ادامه میدم ببینم چی ميشه

یه چیزی میگم حتی اگه به هیچی معتقد نیستی انجام بده خب اینم یه راهه دیگه هزینه هم نداره 

سوره فلق بخون ،دو رکعت نماز بخون باخدا حرف بزن 

واسه شهید ابراهیم هادی صلوات بفرست ازخدا بخواه به حرمت این شهید بهت توجه کنه و مشکلتو حل کنه

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
ای بابا متاسفانه امضاتون خیلی خوب بود

مرسی😢😢😢ولی ایکاش اوضاع خوب بود...

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...