شکسته12 مدیر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 108 عنوان یکم بخندیم 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست صبح با بابام دعوام شدبعد عصر آماده شدیم بریم مهمونی به مامانم گفتم این کت اسپورته بهتره یا اون کت آبیه؟گفت آفتابه طلا هم باشه جاش تو توالته 😑😂 1398/09/06 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27942 سلطان غم مادر تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
زنها_فرشته_اند عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1094 بسی بی مزه بود دوست عزیزیکم تو جوک هاتون لطافت بیشتری بکار ببرید😊 بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/ مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️ هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
آیدانم عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3720 زده که مرده عه واقعا؟گفتم چرا تعجب کردم ی دختر راحت بگه با بابا دعوا کردم🙄 هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
اتریساعشق_کیان عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3494 زده که مرده ندیدم☻ خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
78_fandoooogh عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 2109 احیانا کانال قارپز سروش رو عضو نیستی پسرجان؟!😓اخه جکات رو اونجا خوندم سلامتی حضرت عشق دوتا صلوات😉