2777
2789
با مانکن کالریامو ثبت میکنم کالری هفتگی هم دارم که روزی چقدر مصرف کنم تا هم کم کنم هم وزنم ثابت نشه ...

مثلا توی  این برنامه های کالری شمار چیزی ک سخته اینکه نمیدونی بعضی چیزا چند گرمه که

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند کیلویی؟ چه ورزشایی میکنی ؟ توی خونهـ؟

70

قدمم 165

البته می خوام وزن کم کنم، ثابت بودم.

توی خونه ورزش می کنم. 

فیتنس، کاردیو و ورزش مخصوص شکم .

به اندازه بخوری اصلا چاق نمیشی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

کالری شماری با برنامه کرفس؟ اون تاپیک خیلی  صفحاتس رفته بالا ک من سر در نمیارم ازش

همه چيز صحفه ي اول وزنتو ضربدر 20 کن صدتا کم کن ازش ميشه کالري روزانت تو خونه ورزش ميکنم هفته اي دو روز 500 کالري ميخوريم برنج و کم کرديم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مثلا توی  این برنامه های کالری شمار چیزی ک سخته اینکه نمیدونی بعضی چیزا چند گرمه که

آره واسه همین من فقط وزن میکنم همه چیو بعد میخورم با ترازو آشپزخونه اندازه ای که مانکن فرض کرده با مقداری که من میخورم فرق داره

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
یعنی چی؟

صبحانه.  یک لیوان شیر  نان تست پنیر 

نهار.   سینه مرغ.  یا. نصف تن ماهی. یا دو تخم مرغ. 

شام.   سالاد. یا ماست خیار 

تکرار برای سه روز 

سیب حتما خورده بشه دو تا 

چای قهوه  ۵ عدد خرما طول روز آزاد است 

اصلا رژیم نگیریدتوروخدامیایین اندامتونومتناسب کنیدصورت وزیبایش ازبین میره ورزش کنید وبجاوسالم بخورید هله هوله نخورید سیرنشده دست بکشید ازغذا قبل غذا آب بخورید نیم ساعت بعدش غذابخورید ولی رژیم نگیرید مخصوصا خانمای بالای 30چون به شدت صورت ریزش میکنه وچروک میشه 

بچه ها یکی منو راهنمایی کنه توس برنامه کرفس که وزنم وارد کردم کالری مجاز که باید بخورم روزی ۱۷۰۰هست ولی با این دستور وزن ضرب به در ۲۰ تفریق ۱۰۰میشه ۱۲۰۰حالا من باید کدوم بخورم کدوم درسته ؟

خدایا شکرت
چیزای کالری سوز مثل چی؟

مثلا آب گرم و آبلیمو و زنجبیل و دارچین صبحا ناشتا 2 لیوان میخوردم شبا قبل خواب یه لیوان

دمنوش چای سبزم بعضی وقتا میخورم

یه چیزی هم چند روزه درست میکنم دو لیتر آب با خیار و نعنا و شوید و زنجبیل و آبلیمو حداقل شده روزی یه لیترش رو میخورم مخصوصا قبل یا بعد حلقه زدن

زیره رو تو تقریبا اکثر غذاهام میپاشم موقع خوردن یا تو دمنوشام میریزم البته چند روزه تموم کردم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
منم کالری شماری میکنم ولی اصلا کم نمیکنم.خسته شدم دیگه.فعالیتم کمه ولی غذا خوردن رعایت میکنم

هر روز یه اندازه بخوری کم نمیکنی که وزنت ثابت میمونه تو یه هفته باید کالری روزانه ات متفاوت باشه