2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

385 بازدید | 51 پست

میشه کمکم کنید؟😭

۱۱ سال با کسی تو رابطه بودم خواستگاری هم اومدخونوادم مخالفت کردن حالا هربار به هر بهونه ای تو زندگیم پیداش میشه ۳ ساله از هم جدا شدیم ولی باز در حد سه روز ده روز طی یه اتفاقایی باز در ارتباط بودیم چرا اینجوری میشه اخه؟

تا همین دو هفته پیش ازش متنفر بودم تو همه تاپیکا و پستام هست که نوشته بودم میشه عشق اولو فراموش کرد الان ازش متنفرم فلان

ولی باز یه هفته است ازم کمک خواست منم کمکش کردم باز تو زندگی همدیگه سروکلمون پیدا شد باز عین یه نخ بهم متصل شدیم 

میدونم به دردم نمیخوره میدونم دیگه نمیشه باهم باشیم ولی دوسش دارم هنوزم😭😭صداشو😭حرف زندشو😭چطور فراموشش کنم؟اولین عشق و اخرین عشقم بود

خدایا شکرت

خب باهم باشین انقدر همو دوس دارین  مگه حتما باید باید ازدواج کنید 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دیگه که اومد تو زندگیت اینو فراموش می کنی

خیلی سعی کردم کسی رو وارد زندگیم کنم نشد😔

حکمت خدارو نمیفهمم

من دارم زندگیمو میکنم چرا همش اینجوری میشه

خدایا شکرت

دلیل کات کردنت چیه 

اگه منطقیه پس چرا کامل رهانمی کنی

الکیه ک عشق ۱باره اگه اشتباه کنی وادم زندگیت اشتباه باشه بایدبسوری؟چون ۱باره؟

تاوقتی که شمارش پاک نکنی خطت عوض نکنی تاوقتی ک مرورش کنی همین اوضاعته!

۱۱سال کشیدی بازم می خواهی بکشی؟؟؟

حقته زندگی بایک ادم خوب داشته باشی 

تمامش کن

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
هنوز داریش که

نه ۳ ساله جدا شدیم هیچ ارتباطی نداشتیم تا پارسال تولدم پیام داد و یه کم حرف زدیم امسال هم کلا برگشت ده روز باهم بودیم باز رفت ۸ ماه بود رفته بود بازم کمک میخواست برگشت و من احمق هم کمکش کردم

هربارم برمیگرده میپرسه ازدواج نکردی؟

خدایا شکرت
دلیل کات کردنت چیه  اگه منطقیه پس چرا کامل رهانمی کنی الکیه ک عشق ۱باره اگه اشتباه کنی وادم ز ...

اره باید خطمو عوض کنم که کلا پاک بشه از زندگیم

به هرکی که فکر میکنم اون جلو چشممه با اون مقایسه میکنم خاطرات عذابم میده

خدایا شکرت
نمیشه هم اون سن ازدواجشه هم من اینجوری فقط وابستگی میاره

من جات بودم فکر ازدواج و از سرم مینداختم با اونی که دوسش دارم و همه چیشم اوکی میموندم . بعضی وقتا دوست موندن بیشتر به نفع ادمه تا ازدواج کردن 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
اره باید خطمو عوض کنم که کلا پاک بشه از زندگیم به هرکی که فکر میکنم اون جلو چشممه با اون مقایسه میک ...

دوره نقاحتوبایدبگذرونی اولین نفرنیستی اخرین نفرم نیستی😉

دلیلش چیه چندسالته 

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  
دوره نقاحتوبایدبگذرونی اولین نفرنیستی اخرین نفرم نیستی😉 دلیلش چیه چندسالته 

نقاحت ۳ سال میگذره از جداییمون😔نه اون فراموش کرده نه من

خونوادم مخالف ازدواجمون بودن اونم چندبار اومد خواستگاری جواب رد شنیدن خونواده اونم مخالف شدن

اونم خسته شد و رفت

خدایا شکرت