2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 51 پست
پس دیگه بهش رو نده نظرار حس کنه تو کفشی و هر وقت بخواد بیاد باهاتون بحرفه

ببین گلم اینم نظر یک اقاس😊

من جات بودم عین دستمال پرتش می کردم خطم عوص می کردم ب خودم می رسیدم وارزوهام وکاری می کردم ازنداشتنم روزی ۱۰۰۰بار ب خودش لعنت بده امابرای من مهم نباشه

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب فکرمی کنی ۱۱سال باش بودی وانگیزه داشته واین سن رو داشته فکرمی کنی دلیل خانواده ات منطقی نیست؟ بع ...

نمیدونی چندبار زمین خورد تو این ۱۱ سال

به قول خودش از ۱۷ سالگی کار کرده ولی نه خونه داشت نه حتی یه ماشین 

هنوزم با این سن هیچی نداره امسال که برگشت گفت ۸ ماه بهم فرصت بده دست پر میام 

ولی ول کرد و رفت الان مثلا ۸ ماه شده ولی بازم هیچی نداره

خدایا شکرت
همین قصدو داشتم اولشم که زنگ زد خیلی بد باهاش برخورد کردم حتی اسمشو گفت گفتم نمیشناسم ولی براش مشکلی ...

من بودم رد می کردم خطتو عوض کن 

ببین عشق مال ادمای باعرضه است جای تنبلانیست هرکی نرسیده کم اورده 

ببین گلم اینم نظر یک اقاس😊 من جات بودم عین دستمال پرتش می کردم خطم عوص می کردم ب خودم می رسیدم وار ...

چیکار کنم دلم براش پر نکشه؟😭

خیلی پسرای بهتر از اون جلو چشممه ولی همش احساس میکنم هیشکی مثه اون نمیشه فک میکنم نکنه وسط زندگیم با اون خاطرات این یکی یادم بیاد و دق کنم

خدایا شکرت
چرا اخه ولخرجه یاچی 

ولخرج که هست ولی خیلی اهل ریسکه یه جورایی هم باری به هرجهته یعنی خیلی چیزا براش مهم نیس

مثلا چطور بگم هرچی پیش بیاد همونه واسه داشتن چیزی تلاش نمیکنه یا اگه از دستش بده براش اهمیتی نداره عین من که واسه داشتنم نجنگید 

واسه پول و زندگیش هم همینه

خدایا شکرت
چیکار کنم دلم براش پر نکشه؟😭 خیلی پسرای بهتر از اون جلو چشممه ولی همش احساس میکنم هیشکی مثه اون نم ...

نه بابا چرته😁.فراموش نمی کنی چون۱۱سال از زندگیت بوده اما بی خیال میشی تو بین بودن ونبودنی کامل کنده نشدی می شناسم بعد۹سال ول کرد ازدواج کردخوشبخته شوهرشم عاشقشه 

می شناسم بعد۴سال ول کرد طرف هم پولداربودهم معروف خواننده بود بعدهم کلی اهنگ خوند ازبی معرفتی امادختره هیچ اهنگاشوگوش نمیده 

ازدواجم کرد خیلیم شاده😊باید ب خودت بیای بنویس اگه باشه چی داری اینده ات چیه اگه نباشه چی دوباره فرصت عشقوب خودت بده تمام دهه ۲۰سالگیتو خراب کردی دهه ای ک می تونستی بازم ب خودت فرصت بدی بقیشو نسوزون بخدا دلم برای هم جنس خودم می سوزه

نه بابا چرته😁.فراموش نمی کنی چون۱۱سال از زندگیت بوده اما بی خیال میشی تو بین بودن ونبودنی کامل کنده ...

منم خیلی دلم میسوزه

اون با نامردی تمام زندگیشو میکنه

تو این سه سال مادرمو از دست دادم حتی نیومد دلداری بده اونوقت هروقت خودش میخواد برمیگرده و من احمق هنوزم دوسش دارم

اره اخرین راهم عوض کردن خطمه چون این به این راحتیا نمیره

خدایا شکرت
منم خیلی دلم میسوزه اون با نامردی تمام زندگیشو میکنه تو این سه سال مادرمو از دست دادم حتی نیومد دل ...

😐وای گلی روح مادرتو شادکن ازت یک دخترشادمی خواد.نه همچین دخترافسرده ی بی اینده ای 

دلداریت ندادبعدتومیدوی سمتش 😠😠😠

شب خاکسپاری التماسش میکردما میگفتم نمیخوام برگردی فقط ارومم کن جواب نمیداد اون من با اولین زنگش جو ...

😒😒😒😒😒میگم بزنمت هم حقته .

کدوم شهری 

این عن چی داره ک فکرمی کنی بقیه ندارن 😁اینستات بازکن چقدرپسرخوب وخوشتیپ این بی مسیولیت چیه ک ولش نمی کنی مطمین باش باهزارنفرچت کرده ارواح عمش ک ۳سال هیچ کی نبوده 

بعدهم دلت بسوزه برای دختری ک خامش شه ادم بی مسبولیت 

😒😒😒😒😒میگم بزنمت هم حقته . کدوم شهری  این عن چی داره ک فکرمی کنی بقیه ندارن 😁اینستات باز ...

تهران

عن واسش کمه 

واقعا نمیدونم چی داره که نمیتونم به کسی دل ببندم و کسی به دلم نمیشینه 

چقد خواستگار تو این مدت رد کردم

خدایا شکرت