2821
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 51 پست
من جات بودم فکر ازدواج و از سرم مینداختم با اونی که دوسش دارم و همه چیشم اوکی میموندم . بعضی وقتا دو ...

این اشتباهه

من نظرم اینه ادم باید باکسی ازدواج کنه که براش بجنگه تابدست بیاره اگه نمیشه ۱از ان دونفر نمی خواد یاعرضه نداره

خیلی قشنگه خانواده وفاداری عشق 😊😉وبعدهم بچه اتون

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نقاحت ۳ سال میگذره از جداییمون😔نه اون فراموش کرده نه من خونوادم مخالف ازدواجمون بودن اونم چندبار ا ...

خب می بینی جا زده

برادرشوهرم انقدر پافشاری کرد تاهمه راضی شدن.

تو نقاحت نداشتی وقتی خطت همونه ومنتظری

این اشتباهه من نظرم اینه ادم باید باکسی ازدواج کنه که براش بجنگه تابدست بیاره اگه نمیشه ۱از ان دونف ...

قشنگیش که قشنقه .ولی این که با یکی دوست باشی و عاشقش باشی بهتره تا این که با یکی ازدواج کنی ولی فکرت هنوز درگیر اون ادم قبلی باشه . 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
خب می بینی جا زده برادرشوهرم انقدر پافشاری کرد تاهمه راضی شدن. تو نقاحت نداشتی وقتی خطت همونه ومنت ...

اره منتظرش نبودم بخدا حتی دیگه ازش بدم میومد میگفتم چه خوب شد جدا شدیم به دردم نمیخورد و اینا

ولی فکر و خاطراتش از ذهنم نمیره

امروز که بهم زنگ زد با یه جانم گفتن و چشم گفتنش باز هوایی شدم 

چرا خدا انقد عذابم میده😭😭😭سه ساله نه کسی تو زندگی من اومده نه اون

خدایا شکرت
قشنگیش که قشنقه .ولی این که با یکی دوست باشی و عاشقش باشی بهتره تا این که با یکی ازدواج کنی ولی فکرت ...

قرارنیست درگیرقبلی بمونی

باید زندگی کنی

می تونی دوست بمونی زجربکشی

یاجداشی دوره بگذره زندگی کنی انوقت می فهمی هوا چقدرقشنگه گل ها ب خودت برسی.

اره منتظرش نبودم بخدا حتی دیگه ازش بدم میومد میگفتم چه خوب شد جدا شدیم به دردم نمیخورد و اینا ولی ف ...

ولش کن😒

دلیل مخالفت خانوادت چیه

۱۱ یال باهم بودیید خب چرا دیت تو دست هم فرار نمیکنید آخه !؟

چون مرد نیس

چون یه ترسو و بی مسئولیته

به هرکی میگی ۱۱ سال میگه دیگه شما شرعا باید زن و شوهر باشید نه اینجوری هنوزم بلاتکلیف

خدایا شکرت
کار درست حسابی نداشت پشتوانه مالی نداشت

خب فکرمی کنی ۱۱سال باش بودی وانگیزه داشته واین سن رو داشته فکرمی کنی دلیل خانواده ات منطقی نیست؟

بعدمتاهلی عشق نون واب نمیشه گلم باید پشتکار وجربزه داشت .

من ک عقدکردم شوهرم ۷میلیون داشت باحقوق ۱و۲۰۰بدون حمایت مالی

اون ۷تا تاعقدمحضرپیش رفت.

ولی جربزه داشت 

الان ماشین وخونه داریم البته خونه ی منه اما ب هیچ خواستگاری نمی گفتم ک خونه دارم

اونم نمیدونست

الان حقوقش شده ۳وخورده یک جادیگم کارمی کنه ۱ونیم 

همش هم۲۵سالمونه

بعدفکرمی کنی پسرتوی سن اون چه اینده ای داره؟هیچی نکرده

چون مرد نیس چون یه ترسو و بی مسئولیته به هرکی میگی ۱۱ سال میگه دیگه شما شرعا باید زن و شوهر باشید ...

افرین گلم مردبی مسیولیت ب دردنمی خوره

پس دیگه بهش رو نده نظرار حس کنه تو کفشی و هر وقت بخواد بیاد باهاتون بحرفه

همین قصدو داشتم اولشم که زنگ زد خیلی بد باهاش برخورد کردم حتی اسمشو گفت گفتم نمیشناسم ولی براش مشکلی پیش اومده بود گریه کرد و کمک خواست 

باز هوایی شدم باز دلم براش پر کشید

چقد احمقم من😭

خدایا شکرت
2790
2823
2791
2779
2792