2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 42 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان چهار سال و سه ماهش هس.قدشم ۱۰۲ سانت

قدش الان متوسطه اما بستگي به بلوغ هم داره ديرتر به بلوغ برسه بيشتر قد ميكشه دنبال دارو نباش اما مولتي و كلسيم بده البته اگه شير و ماست ميخوره كافيه

قدش الان متوسطه اما بستگي به بلوغ هم داره ديرتر به بلوغ برسه بيشتر قد ميكشه دنبال دارو نباش اما مولت ...

ماست نه.شیر روزی دولیوان.مولتی و زینک و امگا همیشه بهش میدم الانم میخام کلسیم بهش اضافه کنم

شونه 

همسره بنده ۱۷۵قدشه توخونه راحتم بیرونم میرم کمه کمش پاشنه ۳سانتی میپوشم .کنارش ک راه میرم راضیم احساس کوتاهی نمیکنم .....زن باید کوتاهترازهمسرش،باشه.....

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
قدش الان متوسطه اما بستگي به بلوغ هم داره ديرتر به بلوغ برسه بيشتر قد ميكشه دنبال دارو نباش اما مولت ...

دیرتر یعنی چندسالگی ب بلوغ برسه

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
همه اینا رو من بهش میدم

مطمئن باش قد بلند ميشه خصوصا شربت زينك و ويتامين دي خيلي تاثير ميزاره، در كنار اينا تخم مرغ و گوشت قرمز و قلم گاو و گوسفند و پاي مرغ هم استفاده كن توي غذاهاي بچه 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
مطمئن باش قد بلند ميشه خصوصا شربت زينك و ويتامين دي خيلي تاثير ميزاره، در كنار اينا تخم مر ...

تخممرغ هر روز صب بهش میدم با یه لیوان شیر.شب هم ۱۰ تا دونه بادوم و یه لیوان شیر.نهارشم همیشه میدم.شربت زینک میدم 

2790
2778
2791
2779
2792