2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 42 پست
۱۸۵ هس 

اگه دخترداربشید قدش میشع حدودای 156

واگ پسردار بشیدمیشه 181

ک چندسانتم با خوردن لبنیات و ورزش و اینا حل میشه نکران نباشید الان رشدقد همش ب ژنتیک نیس ب تغذیه و ورزشم خیلی ربط دار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم الان ۴ سالشه بعد اسپرم شوهرم تقویت کنم

ها فکر کردم تو اقدامی

دکتر رشد غدد و متابلیسم باید ببری

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من خیلی حساسم جدیدا هم یکی کوتاه قدیمو تو سرم زده خیلی ناراحتم

ب منم میگن ولی میخندم.پاشنه میپوشم خوب میشم....کتونی بخوام بپوشم لژدارمیپوشم..مانتوبلنـد مشخص نمیشه قدم کوتاهه....فقط توبارداری بد میشم

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
ب منم میگن ولی میخندم.پاشنه میپوشم خوب میشم....کتونی بخوام بپوشم لژدارمیپوشم..مانتوبلنـد مشخص نمیشه ...

منم تو بارداری بد میشم.جاری بهم میگه همه کفشات پاشنه دار چرا یعنی واقعا نمیدونه.خدایااااا

منم تو بارداری بد میشم.جاری بهم میگه همه کفشات پاشنه دار چرا یعنی واقعا نمیدونه.خدایااااا

اعتمادب نفستوببربالا.....همسرت شما رو باهمون قدپسندیده پس مشکلت چیه حرف مردم باد هواس.....ولی خداییش همسرت خیلی بلندتره قدت تاکجاعه همسرت میرسه

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤