2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چهار سال و سه ماهش هس.قدشم ۱۰۲ سانت

قدش الان متوسطه اما بستگي به بلوغ هم داره ديرتر به بلوغ برسه بيشتر قد ميكشه دنبال دارو نباش اما مولتي و كلسيم بده البته اگه شير و ماست ميخوره كافيه

قدش الان متوسطه اما بستگي به بلوغ هم داره ديرتر به بلوغ برسه بيشتر قد ميكشه دنبال دارو نباش اما مولت ...

ماست نه.شیر روزی دولیوان.مولتی و زینک و امگا همیشه بهش میدم الانم میخام کلسیم بهش اضافه کنم

شونه 

همسره بنده ۱۷۵قدشه توخونه راحتم بیرونم میرم کمه کمش پاشنه ۳سانتی میپوشم .کنارش ک راه میرم راضیم احساس کوتاهی نمیکنم .....زن باید کوتاهترازهمسرش،باشه.....

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤
همه اینا رو من بهش میدم

مطمئن باش قد بلند ميشه خصوصا شربت زينك و ويتامين دي خيلي تاثير ميزاره، در كنار اينا تخم مرغ و گوشت قرمز و قلم گاو و گوسفند و پاي مرغ هم استفاده كن توي غذاهاي بچه 

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
مطمئن باش قد بلند ميشه خصوصا شربت زينك و ويتامين دي خيلي تاثير ميزاره، در كنار اينا تخم مر ...

تخممرغ هر روز صب بهش میدم با یه لیوان شیر.شب هم ۱۰ تا دونه بادوم و یه لیوان شیر.نهارشم همیشه میدم.شربت زینک میدم