shimashz مدیر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 عنوان سکسکه جنین 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5887 بازدید | 23 پست بچه ها از هفته ۳۱ سکسکه هاشو متوجه میشم.خیلی باحاله کسی میدونه دلیل سکسکه هاشون چیه؟ و این ک چه فایده ای داره واسشون خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده) 1398/09/06 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimashz مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 واقعا من تازه داره ۴ ماه هم تموم میشه باید ۳ ماه دیگه صبر کنم یعنی 🙁🥴😁 ن بعضی از بچه ها زودتر تکون میخورن. پسرا شیطون ترن خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
hoorah عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 277 عزیزم هنوز وقت داره نگو خوشبحالتون.سکسکه بچه هم خوشبحالتون داره آخه واسه شما هم شروع میشه. مهم سلامت ... میدونم بابت سکسکه اینا نمیگم خوشبحالتون همین که حس تکوناشو متوجه میشین استرس نگرانی ندارین یعنی حالش خوب بارداری در کل نگرانی ولی تکوناش امید بخش
hoorah عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 277 ن بعضی از بچه ها زودتر تکون میخورن. پسرا شیطون ترن تیکر بارداریم پسر ولی هنوز جنسیتشم نمیدونم این ماه به امید خدا معلوم میشه ولی بچم تو سونو اولی انقدر اروم مظلوم یه کوشه نشته بود الهی مادر🥰🤲🏻😇🙈
shimashz مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 تیکر بارداریم پسر ولی هنوز جنسیتشم نمیدونم این ماه به امید خدا معلوم میشه ولی بچم تو سونو اولی انقدر ... عزیزم. حالا صبر کن شیطونیاشم شروع میشه برا منم بچه اروم و خوبیه بیشتر میخوابه خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
hoorah عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 277 عزیزم. حالا صبر کن شیطونیاشم شروع میشه برا منم بچه اروم و خوبیه بیشتر میخوابه الهی تنش سالم باشه عزیزم انشاالله نی نی تو سالم بغل کنی مارو هم دها کن🙏🏻😇🥰🌹🤲🏻
فاطمم عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 من تو بارداری نی نیم خیلی سکسکه میکرد الانم که بدنیا اومده همینطوره الهی فداش بشم گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
mosi123454554 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 720 سلام بچه ها من همیشه در مورد سکسکه جنین تو این وبسایت میخونم.https://www.naslino.net/fetal-hiccups/
mosi123454554 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 720 سلام بچه ها من همیشه درمورد سکسکه نوزاد تو این وبسایت میخونم.https://www.naslino.net/baby-hiccups/