2777
2789
عنوان

پیام های اشتباهی راننده م

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 90 پست

چیسکی یعنی چی؟

چرا هی فکر میکنم میخواسته بنویسه چوسکی ولی اشتباه تایپی داشته😅😅😅

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راننده واسه چی عقل حکم میکنه ادم با راننده های مختلف بره اینورو اونور مردا اکثرا  جنبه ندارن ...

خواهرم میدونی اینجوری چقد ریسک امنیتی واست پیش میاد؟

چرا راننده باید خودشو در حدی بدونه که اصن نگاه کنه تو رو چه رسد به جوگیر شدن

ما پس چیکار میکنیم اینهمه وقت با یه راننده؟

ای جانم چ مثبت 😍😂

اخه نوشتنش ب مرد ۴۵ساله نمیخوره هیچجوره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من کلا با پیام اشتباهی ارتباطی  برقرار نمیکنم.

یه بار یکی از همکاران  خانم  به همسرم، ی پیام اشتباهی رو داده بود  

ی تشکر صمیمانه بود 

صب زنگیدم سر کار تهدیدش کردم کاری میکنم حراست بفهمه  جفتتون بی آبرو بشین معاون و رییسن 

از ترس درخواست جابجایی داد

رفت شعبه دیگه

کلا ارتباطم با این کلمه ضعیفه😂😂😂😂 یکم سخت گیرم

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

چیسکی چیه؟!😩😩😩

مرتیکه گ....و این چه طرز حرف زدنه آخه حالم بهم خورد😷😷😷😣😣😣

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

برا من نفرستاده، من دکترم، اینم همه دکترای اون شهرو جا به جا میکنه، تمام دوستام با همین آقا میرن، همه میگن بی خیال شو اشتباه کرده، ولی من حالم به هم میخوره باز ببینمش، حالا باز شنبه باید برم عزا گرفتم که با کی برم

من خودم توانایی اینو دارم۲۰ تا پیام اشتباه بفرستم و چک نکنم شماره مخاطبمو

اینم ممکنه. ولی بستگی داره گوشیت چجوری باشه

مثلا گوشی من تا اسم مخاطب رو بالای پیامت چک نکنی اجازه تایپ نمیده

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
چیسکی یعنی چی؟ چرا هی فکر میکنم میخواسته بنویسه چوسکی ولی اشتباه تایپی داشته😅😅😅

كلا اساشو خوندم تركيدم از خنده

كامنت تورو ك خوندم ديگه روده بر شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

برا من نفرستاده، من دکترم، اینم همه دکترای اون شهرو جا به جا میکنه، تمام دوستام با همین آقا میرن، هم ...

دکی ماهی چند میدی بیام ببرمت😁
😁😁

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
براش مینوشتی یه المه نه و یه عالمه ... چیسکی بیسواد 

🤣🤣چیسکی. بیسواد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.