2777
2789
عنوان

پیام های اشتباهی راننده م

1727 بازدید | 90 پست

یه آقایی صبح میاد سراغم منو میبره یه شهر دیگه و عصر  دوباره باهاش برمیگردم، خیلی متشخص و محترمه، این آقا حدود ۴۰-۴۵ سالشه و دو تا پسر بزرگ داره، چند روز پیش اشتباها چند تا پیامو برای من فرستاد که اصلا با قیافه و شخصیتش جور در نمیومد، خوب اینکه  اشتباهی فرستاده که کاملا مشخص بود یعنی اصلا در جایگاهی نیست که بخواد به من پیام بده، از اون روز هی پیچوندمش و باهاش نرفتم،  اصلا بدم میاد باهاش رو در رو بشم، شوهرم میگه الکی حساسی یه اشتباه بوده دیگه اس ام اسی که میخواسته به زنش بزنه فرستاده برای تو، ولی من حتی فکر می کنم این پیاما رو برای یه زن دیگه غیر از زنش فرستاده، به نظر شما حس من درسته؟ حق دارم از دیدنش چندشم بشه یا حساسیت الکیه؟ این راننده رو بعد از تست کردن چند نفر پیدا کردم، هم ماشینش هم رانندگیش خیلی خوبه، خیلی حیف شد. پست بعدی میذارم اسکرینشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان