2777
2789
عنوان

واسه فردا چ برنامه هایی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9761 بازدید | 392 پست
۲۳ سالمه ۱۷۰ قد ۶۸وزن

قبل تمرین نصف موز و یه فنجون قهوه تلخ بخور 

بلافاصله بعد تمرین سه تا سفیده تخم مرغ 

آب ۸ لیوان در روز 

پروتئین بالا بخور هر وعده حتما سینه مرغ یا تخم مرغ یا ماهی باشه با سبزیجات فراوون 

روزی یه دونه لیمو ترش و یه لیوان چای سبز 

اگه میتونی مولتی ویتامین هر روز بخور 

این یه سری  توصیه کلی هست فقط

منم صبح تا یک خونه خودم ، ساعت یکم شوهرم میزارم خونه مادرم ساعت ۳ونیم کلاس دارم تا هفت پسرمو میزارم پیش مادرم بعد ازکلاسم شوهرم میاددنبالم میریم خونه 

برای شادی روح پدرم صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی عزیزم .دقیقا کلی کار جوجومم کوچلوه 

ای جونمم 😍😍خدا نگهش داده از همه واحب تر نی نی ته 😍ان شالله خدا ب منم بچه های سالم و زیاد بده اصلا وقت نکنم کار کنم 😍😍دعا کن دوست خوبم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
من صبح میخوام برم آزمایش بارداری بدم .بی بی چکم مثبت بوده . بعدشم میرم خونه مادر بزرگم .برام دعا کنی ...

صلوات واسه انضات ان شاالله ک مثبته دام روشنه . توروخدا برامنم دعا کن خدا نصیبم کنه بچه های سالم و زیاد . شما الان ب خدا خیلی نزدیکی

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
صبح ساعت  ۷ میرم پارک بعد حمام و بعد میرم‌ سرکار

میری بدویی؟

کتابخونه برم،کلاس،بعدم با دوستام بریم قلیون

بابا نکش ضرر داده حیفی 😎😂

صبح ارایشگاه بعدازظهرم تولددوستم دعوتم باغ😍

به به خوش بگزره

صبح ٢ روزه ميرم شمال و برميگردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم فردا صب میرم خونه مامانم بعدظهر میرم آرایشگاه تا شب خونه مامانم هستم پس فردا هم خدا بخواد عروووس ...

ان شاالله خدا همه پدر مادرارو برامون حفظ کنه .سایشون مستدام .  اکثر میرن خونه ماماناشون همه.عروسی خوش بگزره