2777
2789
عنوان

واسه فردا چ برنامه هایی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9761 بازدید | 392 پست
من کلی برنامه دارم اگه گشادیم نیاد

نمیاد . اولش سهته بقیش روتین میشه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا باید صبح برم شرکت بعدش بپیچونم و برم دانشگاه، دو تا از اساتید رو ببینم.

بعدش بدو بدو برم مطب واسه کارای پایان نامه ام

بعدم خونه و کارهای برنامه نویسی

بعدم بیهوشی و خواب

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
دارم خفه ميشم از گلو درد فقط صبح پاشم برم دكتر

خوب میشی عزیزم . اره اره حتما برو دکتر 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
صب دانشگا بعد کتابخونه بعد خونه و استراحت عصر تمیز کردن و حموم و فیلم شب خونه مامانم شام بعدپار ...

پارک؟ تو سرما؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چه برنامه عالی کاش جات بودم😍🥴🥴🥴

فردا اینجوریه فقط

بقیه روزا مثه کوزتم🤧🤧🤧🤧

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
ب منم انرژی بده برن باشگاه

برو

هیکل خوشگل نمیخوای؟😍😍😍😍

کمر باریک

جنیفری

لباساس سایز تین ایجری

بخوای ازدواجم کنی 

طرف خوش هیکل میخواداااا

اگه کیس خوبی باشه

من تا اونجایی ک دیدم دخی های باشگاهیو رو هوا میبرن

افتاد؟؟؟😑

انرژی گرفتی؟😄

من ۸ مبرم دانشگاه پای کارام تاا ۱۲ سعی میکنم ب ی جا خوبی برسونم بعد خونه و بستن ساک و اب دادن گلها ...

ب سلامای عزیزم . چ زرنگ فکر ناهارتم کردی تودختر