2777
2789
عنوان

۵ شب گذشت، شوهرم خیلی سرحاله!

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اره دقیقا  من میرم اشپزخونه و اهنگ شاد میذارم میرقصم اشپزی میکنم😂😂البته قبلنا  الان ...

بزن قدش😂من استاد حرص دادن طرفم تا مرز سكته ميتونم ببرم طرفو😅

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
تورو خدا نقطه ضعفش چیه برا منم بگو

تو باید آرایش کنی و خوشحال باشی واسه خودت غذا درست کن بخور برو بیرون و خوشحال باش تا اون خودش کم بیاره و بفهمه که برات مهم نیست

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
داره سعي ميكنه بهت بفهمونه قهرت فايده اي نداره. بد عادتش كردي.بايد خيلي صبور باشي كه اين تغيير رفتا ...

من تا حالا باهاش قهر نکردم

بار اولمه

اینم چون دفعه ی قبل که زد خط و نشون کشیدم که دفعه ی بعد دیگه رفتارمو باهات عوض می کنم

منم هیچ سرویسی بهش نمیدم

این حرفا چیه میزنین؟  چرا میخواین نسبت به زندگی و شوهرش سردش کنین؟  میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن، اینا دو روز دیگه باهم آشتی میکنن و بازم مثل قبل صدای بگو بخندشون تو خونشون میپیچه، یعنی چی که میگین شکایت کن و دستش بشکنه و دوسِت نداره و از این حرفا؟  لابد استارترم چهارتا بد و بیراه بهش گفت یا اگه کتک خورد ،خودشم یه کتکی هم زد.. دعواست دیگه پیش میاد و آدم تو عصبانیت یه کارایی میکنه که بعدش فراموش میشه..

🖤

پس یادمون بده عزیزم😅

بايد روحيه شو داشته بازى عزيزم من با دوستام قرار ميزارم،وقت ماساژ ميگيرم،هدفون به گوش تو خونه ميچرخم،كلا در وضعيتى خوشحالى ميكنم كه همسرم داغان ميشه😐كلا تو دعوا يه هيولاى درون دارم مياد بيرون بندرى ميرقصه درمان هم ندارم😅البته كم پيش مياد دعوا كنيم اما بسى ريلكسم😖مثلا مورد داشتيم همسرم زده تو سرش يبار گفتم محكم تر بكوب چايى بدست شكلات به دهن فك كن😐تقصير هيولاى درونمه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂