2777
2789
عنوان

۵ شب گذشت، شوهرم خیلی سرحاله!

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 93 پست

نه بابا توام خودتو سرحال نشون بده 

این کارای مردا فقط واسه حرص درآوردنه 

من که البته کلا تصمیم گرفتم نذارم قهرامون طول بکشه چون میبینم خودم بیشتر اذیت میشم ولی در کل اینو یاد بگیر که خودتو نزنی به ناراحتی و اون خوشحال باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد بگه مثلا عین خیالم نیست در حالی که براش مهمه که داره برات نقش بازی میکنه.به مقاومتت ادامه بده تایپیکای قبلتو خوندم

دختری بر روی بلندترین پرتگاه جهان ایستاده، همان دختری که از ارتفاع میترسید.

واسه حرص دادنته یعنی میهواد بگه بی توخوبه حالم ولی از دم دروغ میگن مردا از توو دارن میسوزن

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

بله شمام هدفون بزار تو گوشت يه آهنگ شيش و هشت بزار كلتو تكون بده خودت ميبينى روانش بهم ميريزه 😁

اخ اره دقیقا 

من میرم اشپزخونه و اهنگ شاد میذارم میرقصم اشپزی میکنم😂😂البته قبلنا 

الان دیگه خودم سریع پاپیش میذارم حلش میکنیم‌میره اعصابمم راحت تره 

چه ربطی به شلوار سه تا شدن داره،چقدر فکرتون مریضه.

عزیزم اینجوری میکنه سرصحبت بازبشه شک نکن.

شماهم اومدخونه زن بزن با خانوادت و دوستات بگو بخند تعریف کن و سعی کن یه مهمون دعوت کنی خونه وبه بهانه اون سرصحبت باز بشه.

باقهرچیزی درست نمیشه

شوهرم منم چند روزه كله ش باد داره ولي ما كم وبيش ميحرفيم باهم ولش كن يه چند روزي با خودش خلوت كنه سرگيجه ش كه تموم شد خودش مياد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔