2777
2789
عنوان

۵ شب گذشت، شوهرم خیلی سرحاله!

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما هم عقل و احساستو نده دست یه عده غریبه دیگه که ذره‌ای دلسوز خودت و زندگیت نیستن..طلاق گرفتن یا ادامهء زندگی شما هیچ خللی تو زندگی غریبه‌ها ایجاد نمیکنه.. فقط یه چیزی شنیدن و یاد گرفتن و طوطی‌وار تکرار میکنن.. خودت شوهرتو بهتر میشناسی...ببین چه کاری به صلاح خودتون و زندگیتونه، همون کارو بکن که زندگی بهتر و شادتری داشته باشین.

🖤

استارتر شما هم عقل و احساستو نده دست یه عده غریبه دیگه که ذره‌ای دلسوز خودت و زندگیت نیستن..طلاق گرف ...

من نیتم بی احترام نیست ولی تو نی نی سایت اکثرا مشاوره هلی خوبی داده نمیشه

شوهر من میخواد جلب توجه کنه فیلم میبینه الکی با صدای بلند میخنده😐 انقدرم مصنوعی قیافه میگیره خودشو شاد نشون میده میخوام بزنم نصفش کنم اون موقع😀

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

زنگ بزن به دوستات باقهقهه حرف بزن یکساعت.این خیلی مردا روحرص میده.وقتی میدونی داره میادخونه آهنگ شادبزار بالباس شیک برقص .برای خودت غدا درست کن بشین جلوتی وی بخور .وای میمیره ازحرص

استارتر شما هم عقل و احساستو نده دست یه عده غریبه دیگه که ذره‌ای دلسوز خودت و زندگیت نیستن..طلاق گرف ...

مرسی عزیز دلم 

ممنونم که به فکرمی

من حتی ۱ درصد به طلاق فکر نمی کنم

به حرف بعضیا هم اصلا توجه نمی کنم

اتفاقا شوهرم خیلی هم دوسم داره میدونم یه تار مومو به دنیا نمیده فقط یه ایرادایی هم داره دیگه

اره مطمئن باش جواب میده 

الان اومده داره با خودش حرف میزنه 

هست وقتی یکی خیلی حالش خوبه با خودش حرف میزنه

همونجوری

به خدا تمام رفتارای این چند روزشو توی این ۳ سال ندیده بودم!

دست روش بلند کرده  دوستش داره ؟

سوالی نبود درواقع

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝