دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من سه هفته بستری شدم زیر سرم بودم یه سره هم آب میخوردم. آمپول بتا دو نوبت بهم زدن. سونوی داپلر جفتم مشکل نداشت اما آبم کم میشد. در نهایت پایان هفته ۳۶ سز شدم
۳۷هفته فهمیدیم آب دورش ۵ دکترم گفت سز برو بیمارستان تو بیمارستان اجازه سز ندادن گفتن یک هفته بستری شو تا ۳۸ هفته بشی با رضایت خودم مرخص شدم چهار روز هروز سونو گرافی ونوار قلب جنین میدادم تاروز آخر گفتن اوضاعش خوب نیست رفتم بیمارستان سز شدم ولی دیگه یه قطره آبم دورش نبودخدا بهمون رحم کرد
دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند. (آلبرت انیشتین)