2777
2789

وای منم داشتم من اول دبستان بودم اونم پنجم یا اول راهنمایی بود فک کنم اسمشم نصیر بود

همش با دوچرخش منو همراهی میکرد هرجا میرفتم😭😭😭😭😭خیلیم خوشکل بود دلم براش تنگ شده

دوستام فهمیدن دوسم داره باهام قهر کردن

فک میکردن چ کااار بدیه😭😭😂

نصیرم کجایی دقیقا کجایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشق ی پسری شده بودم ک پیش بابام کار میکرد من ۱۱ سالم بود اون ۲۰ فک کنم خیلی خوشگل بود .ولی ازدواج کرد بعد دوسال طلاق گرفت اسمشم ایمان بود . ی مامانم داشت ک خیلی پرو بود هی میومد پیش بابام لوس حرف میزد 😐

ی پسر ک از من دو سال بزرگ تر داره چند ماه پیش اومده بودن خونمون هی با شوخی پسرشو میچسبوند ب من😲😲😒😒😒

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
چقد شبیه منی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تو خیالاتم خیلی قانع بودم زندگی تو اتاق 6 متری و ...🤣

وای وای فقط باشه دیگه هیچی مهم نیست البته تو‌ سنه۱۵ 🤣 یه بار بیرون اومد باهام ‌حرف زد من لال شده‌بودم بهم گفت ۲۳ سالشه آخه ای وایییییی یادش میفتن هنوز خوشم میاد 🤣

الان میریزن سرت میگن مگ شاطر چشه 😁

شاطر؟؟؟ کاش شاطر بود دقت نکردی شاگرد شاطر 😂😂😂

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
تو اینستا یا فیسبوک بگرد اگه فامیلیش یادته

نه فامیلیشو نمیدونم😑😑😑

گاهی ب سرم میزنه برم همون محل ازشون پرس و جو کنم یادمه اونجا خونه مادربزرگش بود ی مدت اومده بودن اونجا تا خونه خودشونو درس کنن اسم خاهرشم نفیسه بود 😭

اه استارتر چرا منو یادش انداختی

لاغرا معمولا درازن🤣🤣🤣

اره دقیقا بعدش چ پولداری از اب درومد 😳😳😳😳😳

ولی خب وقتی اسمشو ک شنیدم فهمیدم عععع این ک همون دختر باز معروف شهرمونه 😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کلا کاخ ارزوهام فرو ریخت 🤣🤣🤣🤣

نه فامیلیشو نمیدونم😑😑😑 گاهی ب سرم میزنه برم همون محل ازشون پرس و جو کنم یادمه اونجا خونه مادربزر ...

من جایه تو بودم امکانش رو داشتن حتما میرفتم چرا که‌نه؟؟!!!