2777
2789

وای منم داشتم من اول دبستان بودم اونم پنجم یا اول راهنمایی بود فک کنم اسمشم نصیر بود

همش با دوچرخش منو همراهی میکرد هرجا میرفتم😭😭😭😭😭خیلیم خوشکل بود دلم براش تنگ شده

دوستام فهمیدن دوسم داره باهام قهر کردن

فک میکردن چ کااار بدیه😭😭😂

نصیرم کجایی دقیقا کجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق ی پسری شده بودم ک پیش بابام کار میکرد من ۱۱ سالم بود اون ۲۰ فک کنم خیلی خوشگل بود .ولی ازدواج کرد بعد دوسال طلاق گرفت اسمشم ایمان بود . ی مامانم داشت ک خیلی پرو بود هی میومد پیش بابام لوس حرف میزد 😐

ی پسر ک از من دو سال بزرگ تر داره چند ماه پیش اومده بودن خونمون هی با شوخی پسرشو میچسبوند ب من😲😲😒😒😒

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
چقد شبیه منی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تو خیالاتم خیلی قانع بودم زندگی تو اتاق 6 متری و ...🤣

وای وای فقط باشه دیگه هیچی مهم نیست البته تو‌ سنه۱۵ 🤣 یه بار بیرون اومد باهام ‌حرف زد من لال شده‌بودم بهم گفت ۲۳ سالشه آخه ای وایییییی یادش میفتن هنوز خوشم میاد 🤣

الان میریزن سرت میگن مگ شاطر چشه 😁

شاطر؟؟؟ کاش شاطر بود دقت نکردی شاگرد شاطر 😂😂😂

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
تو اینستا یا فیسبوک بگرد اگه فامیلیش یادته

نه فامیلیشو نمیدونم😑😑😑

گاهی ب سرم میزنه برم همون محل ازشون پرس و جو کنم یادمه اونجا خونه مادربزرگش بود ی مدت اومده بودن اونجا تا خونه خودشونو درس کنن اسم خاهرشم نفیسه بود 😭

اه استارتر چرا منو یادش انداختی

لاغرا معمولا درازن🤣🤣🤣

اره دقیقا بعدش چ پولداری از اب درومد 😳😳😳😳😳

ولی خب وقتی اسمشو ک شنیدم فهمیدم عععع این ک همون دختر باز معروف شهرمونه 😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کلا کاخ ارزوهام فرو ریخت 🤣🤣🤣🤣

نه فامیلیشو نمیدونم😑😑😑 گاهی ب سرم میزنه برم همون محل ازشون پرس و جو کنم یادمه اونجا خونه مادربزر ...

من جایه تو بودم امکانش رو داشتن حتما میرفتم چرا که‌نه؟؟!!!