2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست
جز کتک کاری مشکلات اخلاقی زیاد داریم نمیتونم برگردم حتی مهریه و نفقه هیچی بهم نرسه تازه پنجاه میلیون ...

پس اگه اینقدر شوهرت مشکل داره، چرا میگی تقصیر نی نی سایته

اصن درک نمی کنم وااا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
حیف من نبودم  بحث جالبی بوده دوست دارم بدونم یه زن با چه دلایل و منطقی از چندهمسری دفاع میکنه ...

عزیزم این کاربر کاربری قبلیش به خاطر همین چیزا پوکید همش لینک میذاشت از چند همسری دفاع میکرد 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس اگه اینقدر شوهرت مشکل داری، چرا میگی تقصیر نی نی سایته اصن درک نمی کنم وااا

نگفتم تقصیر نی نی سایته 

میگم تا قبل سایت با کمبوداش کنار اومده بودم اومدم اینحا هر چی زمان میگذشت خلا پشت خلا تو زندگیم درمیاوردم تا اونجایی که رفتم تو طلاق

و دیگر هیچ...

نمیشه عزیزم که زندگی رمان نیست که وقتی طرف مقابل بی شخصیت چه میشه کرد 

همه زنها مثل هم نیستن بعصیا از کودکی ترسو و بدون اعتماد بنفس بار اومدن الان اگه بگی برو طلاق بگیر نه کاری بلده نه سرمایه داره نه بابایی داره که حمایتش کنه چیکار کنه بیاد طلاق بگیره هر روز یه ننه قمری با یه سبیل چنگیزی و ۵ تا بچه و دوتا عروس و یه داماد می یاد خواستگاریش که بره کلفتی عروسهاش رابکنه بعصی زنها مجبورن بخدا دیدم که میگم نه سواد انچنانی دارن نه پولی نه هنری اینقدر تو خونه پدر و شوهر له شدن شخصیتشون زیرپارفته که نای تلاش کردن ندارن

بعصیا هم ادم دوباره ساختن نیستن بیشتر عادت میکنن 

من خودم همیشه به شوهرم گفتم اگه فقط یه روز مطابق میلم‌نبود یه دقیقه هم نمیشینم نه به خاطر تو نه بچه نه خونواده م اونم میدونه جدی گفتم ولی بعصیا نه توان این کار را ندارن

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
بگن والا،منكه سر در نياوردم ازينا!!بشخصه معتقدم اگه يبار به آدم خيانت بشه يبار از همسر كتك بخوره تحق ...

شرایط زندگی هرکس مثل هم نیست

مثلا شوهر خواهر من طوریه که بدون اجازه خواهرم اب هم نمیتونه بخوره اینقدر حرف گوش کن و مطیع 

شوهر یه خواهر دیگه ام به شدت بد و دهن بین و بداخلاقه

این دونفر هیچ وقت نمیتونن توی زندگی به هم مشاوره بدن،اگر مشاوره بدن فقط زندگی همدیگه رو خراب میکنن

این فقط یه مثال کوچیک بود

بله خیانت و کتک خیلی بده اما ما نمیدونیم اون خانم توی چه شرایطی داره زندگی میکنه که این سختی هارو هم تحمل میکنه

و اگر طلاق بگیره مجبوره چه شرایط بدتری رو تحمل کنه

پس مطمئن باش هیچکس دوست نداره بزننش و تحقیرش کنن...

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
حیف من نبودم  بحث جالبی بوده دوست دارم بدونم یه زن با چه دلایل و منطقی از چندهمسری دفاع میکنه ...

یا زن نیست یا خودش دچار این معضله فرافکنی میکنه اینقد میگه تا باورش بشه شوهرش کار خوبی کرده زن دوم گرفته یا خودش زن دومه هوارشده سر زندگی کس دیگه ای

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
همه زنها مثل هم نیستن بعصیا از کودکی ترسو و بدون اعتماد بنفس بار اومدن الان اگه بگی برو طلاق بگیر نه ...

یه چیزی بگم؟؟؟

از دنیای بعد طلاق هیچ هراسی ندارم هیچ

فقط از دادگاه فوبیا دارم میرم دادگاه تا یه هفته میشم جنازه انگار محکوم به اعدامم خیلی عذاب میکشم

و دیگر هیچ...

بچه ها مسخره نکنید من خودم حسابی سر شوهرم زورم ولی بعصیا واقعا از نطر خونواده خودشون زشته که جلو شوه ...

بعضیا تنها بلدن بگن طلاق،انگار خیلی هم ادعاشون میشه

نمیفهمن هنر اینه که بتونن کمک کنن تا مشکلات رو حل کنن نه فرار کنن 

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
هر کس تا وقتی خونست دنیا رو با شرایط خودش میسنجه مثلا چون کتک خورده فکر میکنه همه مردا زنشونو میزنن ...

ممنون از تحلیل و توضیح دقیقتون 

در مورد اخرین حرفتون من همیشه فک میکردم ازین مسائل تو اطرافیان من اصلا نیست تا اینکه یبار یه مادری نشست با من دردو دل کردن و از زندگی بچه هاش گفت و من هنوز ک هنوزه نتونستم هضم کنم ک این مردایی ک من سالها میشناختمشون و بعضیاشونو بعنوان بزرگتر دوست داشتم, رو همسراشون دست بلند کردن!!!! اذیت کردن و توشون معتاد و خائن هم بوده!! و زن هاشون چنان جلوی بقییه شوهراشونو بالا میبردن و میبرن ک یک صدم درصد احتمال نمیدی اون مرد به زنش از گل نازکتر گفته باشه!! اون مردها هم ک از خوی وحشی و چندش اورشون هیچوقت تو جمع و اجتماع خبر نمیدن و تازه گاها خیلی جنتلمن هم نشون میدن خودشونو!! ازون روز همش دارم از بچگی تا الانمو با این ادما مرور میکنم و فقط ذهنم ارور میده!! 

متاسفانه خشونت خانگی علیه زنان امار بسیار بالایی داره, عجیب هم نیست تو جامعه ای ک ما داریم زندگی میکنیم با قانون مردسالار ک حق و حقوق زن رو بعنوان شهروند دوم به پدر و شوهرش واگذار کرده و دقیقا نصف یک مرد و تحت مالکیت پدر و بیشتر شوهر گذاشته دقیقا مثل یک برده! 

عرف هم ک مشخصه.. همینجا کامنت گذاران محترم از عرف مردسالار و زن ستیز خبرها میدن, استارتر ک میگه تقصیر خودم بود کتک میخوردم! کتک زدن, این عمل وحشیانه و غیر انسانی و انرمال رو حق مرد در مقابل زنی ک عموما قدرت دفاع مقابل مرد رو نداره و یه عمل طبیعی میدونن!!!!! و هزاران هزار عقیده ی وحشتناک و متحجر دیگه... 

متاسفانه وضعیت جامعه حتی وخیم تر از این سایته... 

آره زن بايد از آقا اجازه بگيره اگه اجازه نگرفت آقا حق داره بزنه سياه و كبودش كنه و قلم پاش رو بكشه ت ...

معلومه چی میگی عزیزم.

اتفاقا دین ما همه این موارد استبدادی وخشونت را رد کرده وان قدر در مورد حقوق زن سفارش کرده که درهیچ مکتبی ان قدرحقوق زن محترم شمرده نشده حالا یه اقای بی شخصیت وعقده ای بیاد مثل یه جانی برخورد کنه چه ربطی داره.

یه چیزی بگم؟؟؟ از دنیای بعد طلاق هیچ هراسی ندارم هیچ فقط از دادگاه فوبیا دارم میرم دادگاه تا یه هف ...

چون دنیای بعد طلاق را نمیشناسی بعد طلاق هزارتا پیشنهاد کثیف بهت داده میشه تو خونه بابات یه اصافه و سربار بهوحساب می ائ الیته در بسیاری خانه ها وبعصیا اینجوری نیستن تو دنیای بعد طلاق باید بری سرکار هزینه هاتورا خودت بدی هزار تا مسولیت به دوشت می افته که الان شوهرت داره 

ولی فک کن اگه واقعا اینقدر زندگی باهاش سخته حتما طلاق بگیر ولی اگه راهی برای حلش هست به هر دوتون فرصت جبران بده دیدت را هم به زندگی مثبت کن

نمیدونم من خودم ادم موندن تو زندگی مزخرف نیستم ولی تا حالا فشار اقتصادی خیلی داشتم ولی هر چی فک میکنم فعلا جایی برای طلاق نمیبینم

چون دنیای بعد طلاق را نمیشناسی بعد طلاق هزارتا پیشنهاد کثیف بهت داده میشه تو خونه بابات یه اصافه و س ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂از حرفات خندم گرفت وای دلم

من موجود اضافه باشم تو خوته بابام؟؟؟؟،😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کسیوه میخوره پیشنهاد کثیف به من بده تا پیشنهاد کثیف بدم به ننه هر جاییش😐

از نظر افتصادی مشکل ندارم

فقط از دادگاه میترسم

و دیگر هیچ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂از حرفات خندم گرفت وای دلم من موجود اضافه باشم تو خوته بابام؟؟؟؟،😂😂😂😂😂😂😂 ...

خوب پس وکیل بگیر خودش بره کارهات را انجام بده دیگه چرا بحث میکنی