ممنون از تحلیل و توضیح دقیقتون
در مورد اخرین حرفتون من همیشه فک میکردم ازین مسائل تو اطرافیان من اصلا نیست تا اینکه یبار یه مادری نشست با من دردو دل کردن و از زندگی بچه هاش گفت و من هنوز ک هنوزه نتونستم هضم کنم ک این مردایی ک من سالها میشناختمشون و بعضیاشونو بعنوان بزرگتر دوست داشتم, رو همسراشون دست بلند کردن!!!! اذیت کردن و توشون معتاد و خائن هم بوده!! و زن هاشون چنان جلوی بقییه شوهراشونو بالا میبردن و میبرن ک یک صدم درصد احتمال نمیدی اون مرد به زنش از گل نازکتر گفته باشه!! اون مردها هم ک از خوی وحشی و چندش اورشون هیچوقت تو جمع و اجتماع خبر نمیدن و تازه گاها خیلی جنتلمن هم نشون میدن خودشونو!! ازون روز همش دارم از بچگی تا الانمو با این ادما مرور میکنم و فقط ذهنم ارور میده!!
متاسفانه خشونت خانگی علیه زنان امار بسیار بالایی داره, عجیب هم نیست تو جامعه ای ک ما داریم زندگی میکنیم با قانون مردسالار ک حق و حقوق زن رو بعنوان شهروند دوم به پدر و شوهرش واگذار کرده و دقیقا نصف یک مرد و تحت مالکیت پدر و بیشتر شوهر گذاشته دقیقا مثل یک برده!
عرف هم ک مشخصه.. همینجا کامنت گذاران محترم از عرف مردسالار و زن ستیز خبرها میدن, استارتر ک میگه تقصیر خودم بود کتک میخوردم! کتک زدن, این عمل وحشیانه و غیر انسانی و انرمال رو حق مرد در مقابل زنی ک عموما قدرت دفاع مقابل مرد رو نداره و یه عمل طبیعی میدونن!!!!! و هزاران هزار عقیده ی وحشتناک و متحجر دیگه...
متاسفانه وضعیت جامعه حتی وخیم تر از این سایته...