2777
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

1532 بازدید | 163 پست

یه چیزی بگم الان نیاید منو بزنید نمیدونم شاید اشتباه کنم 

از وقتی عضو نی نی ساین شدم رفته رفته از زندگی خودمو شوهرم بدم اومد مثلا تو همه تاپیکا زنایی که کتک میخوردن بی پناه بودن و تو سری خور خطاب میکردن و میگفتن زن باید یه چک بخوره فوری بره طلاق بگیره وگرنه ضعیفه زن نباید از شوهرش تو هیچ امری اجازه بکیره مردا باید ظرف بشورن جارو بکشن

اینو بارها اینجا دیدم

بعد آخرش خودم سر از طلاق درآوردم سر اینکه هیچکدوم اینارو تو زندگیم نداشتم حس بدبخت بودن میکردم.....

الان نیاید شماتت کنید دوستان قبل نی نی سایت اصلا قصد طلاق نداشتم.....

درد دل کردم عزیزان منو ببخشید به دل نگیرید دادگا6 طلاق پدرمو درآورده😔😔😔

و دیگر هیچ...

اینجا همه طبل توخالین خودشون تو اون شرایط نبودن اگه بودن انقد راحت نمیگفتن توسری خور و فلان و بهمان

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تا این اندازه تاثیر میگیری نیا!

منکه همیشه خوندمو رد شدم چه بسا خیلی از تاپیکا کلا دروغ بدوه و کلی ادمو مچل خودش کرده حتی اگه راست باشه ادم باید از تجربه بقیه درس بگیره

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز