2777
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 163 پست
نی نی سایت جای واقعا افتضاحی شده . از وقتی دهه هفتادی ها و هشتادی ها ازدواج کردن بنیان خانواده ه ...

اصلا به مُحاق رفت

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه بد گفتن؟ کتک بخوره خوبه؟ این که حقوقتون رو بتون یاداورد میشن بده؟ من مجردم تا قبل اشنایی بااین سایت به حقوق خودم واقف نبودم ولی الان هستم هیچ کس حق نداره من رو ضعیف بیینه 

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

اینجا همه ادعان. 

نباید زندگیتو خراب میکردی

بقول مادرم ادم با دیدن عمارت بقیه نباید آلونک خودشو خراب کنه که. 

شوهر منم نصف این کارای عجیبی که اینجا میگن نمیکنه. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

خوب تو نباید دهن‌بین باشی ادم‌عاقل حرف را گوش میده قسمت خوبش را برمیداره نه همه را یک جا قبول کنه 

من اتفاقا اینجا هم قدر شوهرم را دونستم هم رفتارم باهاش بهتر شد قبلا قصد طلاق داشتم ولی از تجربیات بچه هادرس گرفتم الان بهتر شده زندگیم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

یعنی زندگیت هیچ مشکلی نداشت و فقط بخاطر حرفای نی نی سایت داری طلاق میگیری؟

ببخشید رک میگم خیلی خری

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

عزیزم حرفای اینجا رو جدی نگیر

تجربه به من ثابت کرده اکثر مردم خودشونو خیلی بالاتر از چیزی که واقعا هستن پرزنت میکنن!

اونوقت شما ظاهر شیک و ترو تمیزشونو با درون زندگیت و کم و کاستی هاش مقایسه میکنی و از خودت ناامید میشی

پس سعی کن به هیچوجه فضای مجازی رو جدی نگیری

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

نفهمیدم دقیقا برا چی میخوای طلاق بگیری؟

اگه قراره جو نی نی سایت اینقدر رو ادم اثر بذاره من الان خونه بابام بودم😂هر ادمی خودش عاقله و بهتر میتونه شرایط زندگیش رو بسنجه

همه مردا مثل هم نیستن بعضی مردا خیلی به حرف زنشون گوش میدن بعضیا نه

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
نی نی سایت جای واقعا افتضاحی شده . از وقتی دهه هفتادی ها و هشتادی ها ازدواج کردن بنیان خانواده ه ...

چه ربطی داره اخه؟ 

جان را چه خوشی باشد، بی صحبت جانانه 😔💔