2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست
نه تازه به همسرشون فقطم بگن اقا تاج سرم😒

بگن والا،منكه سر در نياوردم ازينا!!بشخصه معتقدم اگه يبار به آدم خيانت بشه يبار از همسر كتك بخوره تحقير بشه تقصيرى نداره اما اگه اين اتفاق تكرار ميشه مقصرش صد در صد خودشه!!تامام

خدا بشر رو با قدرت و عاقل آفريده حالا يه عده از زنا هميشه دوس دارن ضعف نشون بدن اون تقصير خودشونه نه خدا مقصره نه چيز ديگه خدا روشكر جامعه مثل نى نى سايت نيس واللا فاتحه جامعه زنان رو بايد خوند

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونقدری کتکم نمیزد من خودم جوش بیارم طرفو جر میدم  خار مار نمیذاشتم براش اونم پا میشد میزد نه ...

من الان تاپیک قبلتو دیدم

مطمینم اون‌موقع خسته شدی که تصمیم به جدایی گرفتی

الان چند ماه گذشته اروم شدین ،لزوما نباید جدا بشی

مخصوصا که الان شوهرت پشیمونه و حاضره به دلت راه بیاد

حتما یه فرصت به خودتون بده

مردایی که تو این مرحله برگشتن بیشترشون زمین تا اسمون عوض میشن و بیشتر قدر زن و زندگیشونو میدونن

تو چته چرا انقدر مخالف زنانی اصلا تو به عنوان کسی که مدافع چند همسریه مگه حق حرف زدن در مورد رنارو ه ...

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
نه تازه به همسرشون فقطم بگن اقا تاج سرم😒

بچه ها مسخره نکنید من خودم حسابی سر شوهرم زورم ولی بعصیا واقعا از نطر خونواده خودشون زشته که جلو شوهر در بیان یا خلنواده حمایتشون نمیکنه یا بچه دارن یخاطر عشق مادری یا شوهربد و خونواده مزخرف و حضانت بچه نمیتونن طلاق بگیرن بعصیا اصلا کسی را ندارن مجبورن تحمل کنن بعتره بجای تمسخر یادشون بدیم بدون ایجاد تنش تو زندگیشون ارزششون را که از دست دادن برگردونن

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اخه گفته بودی میخوام با شرایط برگردم،برا همین ورسیدم عزیزم

شوهر من زر میزنه بعد میزنه زیرش 

الان امروز بهش گفتم بذار بیام میگه نمیخواد بیای

منم گفتم گورتو گم کن

و دیگر هیچ...

بگن والا،منكه سر در نياوردم ازينا!!بشخصه معتقدم اگه يبار به آدم خيانت بشه يبار از همسر كتك بخوره تحق ...

والا  اخ حدی داره هرچیزی 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
بچه ها مسخره نکنید من خودم حسابی سر شوهرم زورم ولی بعصیا واقعا از نطر خونواده خودشون زشته که جلو شوه ...

نمیشه عزیزم که زندگی رمان نیست که وقتی طرف مقابل بی شخصیت چه میشه کرد 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
من الان تاپیک قبلتو دیدم مطمینم اون‌موقع خسته شدی که تصمیم به جدایی گرفتی الان چند ماه گذشته ...

تاپیک دیشبو میگی؟

امروز بهش زنگیدم میگم بیا دنبالم

طلبکار برگشته میگه نمیخواد 

میگم تمکین زدی نفقمو قطع کنی گوشیو قطع کرد 

چهار ماهه داره التماسم میکنه برگردم الان راضی شدم ایتجودی میکنه

و دیگر هیچ...

جز کتک کاری مشکلات اخلاقی زیاد داریم نمیتونم برگردم حتی مهریه و نفقه هیچی بهم نرسه تازه پنجاه میلیون ...

خوب الان نفهمیدم شوهرتو دوست داشتی ناراحتی به خاطر نی نی سایت طلاق گرفتی یا شوهرتو دوست نداری و مارا سرکار گذاشتی?

خوب الان نفهمیدم شوهرتو دوست داشتی ناراحتی به خاطر نی نی سایت طلاق گرفتی یا شوهرتو دوست نداری و مارا ...

من شوهرمو دوست داشتم الان دیگه نه وقتی تصمیم به طلافرفتم باید تا تهش برم 

و دیگر هیچ...

استارتر اشتباه از توعه هیچ وقت اینجا ملاک نباشه برات برای تصمیم گیری اینجا مدعیه علم و دانش زیاد داریم به قول معروف طبل تو خالی که فقط نطق میکنن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
اره بخدا دیشبم مورد خشم کاربرا قرار گرفت بخاطر همین اداهاش😂

حیف من نبودم 

بحث جالبی بوده

دوست دارم بدونم یه زن با چه دلایل و منطقی از چندهمسری دفاع میکنه؟😂

حتما اینکه حوصلم تو خونه سر میره حوو بیاد تنها نیستم کمک کارم میشه، رابطه با شوهرم جذاب تر میشه وای خدا😂😂

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺