2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست

هر کس تا وقتی خونست دنیا رو با شرایط خودش میسنجه

مثلا چون کتک خورده فکر میکنه همه مردا زنشونو میزنن یا همه زنها کنار میان

وقتی وارد یه اجتماع بزرگ مثل اینجا میشه متوجه میشه زندگیهای متفاوتی وجود داره

اون موقع تصمیم با خودشه شرایط رو کنار هم بگذاره ببینه میارزه عمرشو پای طرف بذاره یا نه

لزوما کتک نیست درامد و احترام و رفت و امد و پوشش و خیلی چیزای دیگه

اینا اسمش تاثیر گرفتن و ناباب بودن نیست روشن شدنه

من اولین بار تو زندگیم اینجا دیدم خانمهایی که کتک میخورن یا بهشون خیانت میشه و دارن زندگی میکنن

همش میگم نکنه یکی از عزیزام تو این شرایط باشه به ما نمیگه 

نمیدونم واقعا این حجم از خشونت هست یا نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایی من کاری با ازرواج کم و زیاد ندارم .ولی عاشق اینایم که ریپلای میکنن میگن من هشتادیم!

خوب عشقم ما که زندگی و همسرداری وو... ات رو که ندیدیم !😂😂😂چی بگیم؟ خوب هشتادی هستی که هستی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘

عزيزان كتك بخوريد،تو سرى بخوريد،برا همه چيزم اجازه بگيريد،تشكرم هم يادتون نره،بنيان خانواده تون مستحكم تر ميشه!

كسى اعتراضى نداره كه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
عزيزان كتك بخوريد،تو سرى بخوريد،برا همه چيزم اجازه بگيريد،تشكرم هم يادتون نره،بنيان خانواده تون مستح ...

نه تازه به همسرشون فقطم بگن اقا تاج سرم😒

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

آدم تاثیرپذیره دیگه شما تو هر محیطی و جو قرار بگییری ناخوداگاه تاثیراتی داره ولی خب ما قدرت تصمیم گیری اراده و تحلیل و تفسیرم داریم دیگه البته سایت مفیدی هستش از بعضی جهات نه اینکه کلا بد باشه

هر کس تا وقتی خونست دنیا رو با شرایط خودش میسنجه مثلا چون کتک خورده فکر میکنه همه مردا زنشونو میزنن ...

اونقدری کتکم نمیزد من خودم جوش بیارم طرفو جر میدم 

خار مار نمیذاشتم براش اونم پا میشد میزد نه هر شب و هر روز شاید دو بار در سال اونم دو سه تا سیلی اونم میگم خودم کفرشو میاوردم

و دیگر هیچ...

فقط یه چیز " به حقوق خودتون آگاه باشید" 

همین حالا گاهی میبخشید و از حق خودتون به خاطر عشق میگذرید یه جایی هم به خاطر خودتون نمییخشید و سر حقتون وایمیسید 

صدق الله علی العظیم 😁

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
اونقدری کتکم نمیزد من خودم جوش بیارم طرفو جر میدم  خار مار نمیذاشتم براش اونم پا میشد میزد نه ...

کلا زدن تو هر شرایطی بده😔

اگه جو خونتون خوب بود،بازم بر میگشتی به همسرت؟

کلا زدن تو هر شرایطی بده😔 اگه جو خونتون خوب بود،بازم بر میگشتی به همسرت؟

جز کتک کاری مشکلات اخلاقی زیاد داریم نمیتونم برگردم حتی مهریه و نفقه هیچی بهم نرسه تازه پنجاه میلیونم محکوم به پرداخت به همسرم بشم از زندگی کردن با اون بهتره

و دیگر هیچ...