2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست
نی نی سایت جای واقعا افتضاحی شده . از وقتی دهه هفتادی ها و هشتادی ها ازدواج کردن بنیان خانواده ه ...

دهه هفتادی ها الان ۲۸سالشونه ،ازدواج نکنن🙄؟

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
من الان سنم کمه؟ 😶 چارساله ازدواج کردم دارم زندگیمو میکنم!  بستگی به طرف و شرایطش داره!  ...

بازم همه چی بستگی ب طرف و شرایط داره ولی مثلا میشه گف دهه ۸۰ سنشون پایینه و اکثرشون بچن اما خب خیلیا هم توشون هستن ک عالین. ولی متولد ۷۰ دیگه بزرگشون الان ۲۸ سالشه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم یه سایت عمومی شامل نظرات مختلفی میشه

بله خیلیا کتک خوردن رو خفت می دونن، یه عده هم می گن حالا عب نداره باید سوخت و ساخت

معیارهای زندگی برا همه یکسان نیست

شما باید توانایی قضاوت کردن داشته باشی و فکر خودت رو به کار بندازی ببینی احساس خوشبختی داری تو زندگیت یا نه

ببینی اگه احساس خوشبختی نداره مشکلت قابل حله یا نه

وگرنه نه شما باید چشمتون به چهارتا کامنت مجازی باشه برای تصمیمات زندگیتون

و نه فضای مجازی قراره جور دیگه ای باشه

فضای مجازی دقیقا باید همینطوری باشه که هر کس با هر عقیده و جهان بینی قادر باشه نظرشو بگه، ولی باید توانایی انتخاب بین نظراتی رو که شامل حال ما میشن داشته باشیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آره آمار طلاق دهه 50 و 60 ده ها برابر کمتره

بهرحال ازدواج اشخاص به خودشون بستگی داره ،نمیتونین با اطمینان بگین دخترا باعث مشکلات هستن ،زندگی مشترک دو طرفه ست...اون دهه ها طلاق رو کمتر داشتن بله ولی آیا همه از زندگیشون راضی بودن یا بعضی مجبور بودن بروز ندن و بسازن،از طرفی شرایط تغییر کرده ،نمیشه انتظار داشت همه چی مثل سابق باشه...

بازم همه چی بستگی ب طرف و شرایط داره ولی مثلا میشه گف دهه ۸۰ سنشون پایینه و اکثرشون بچن اما خب خیلیا ...

من متولد هشتادم! 

جان را چه خوشی باشد، بی صحبت جانانه 😔💔
چند باری آره ولی نه همیشه  تقصیر خودمم بود شلوار شوهرمو میکردم کراوات اونم پامیشد میزد

پس حق خودت میدونی کتک خوردن رو!!!!!! خب زن حرف گوش کنی باش تا کتکت نزنه وقتی فک میکنین برده هستین که اگه رو حرف اربابتون چیزی بگید مستحق کتک خوردن هستید...من نمیگم طلاق بگیر ولی لطفا انقد راحت خودت رو مستحق این رفتار ندون

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

عزیزم یه عده میان شعار های فریبنده میدن وباعث میشن زندگی ها را تحت تاثیراین شعارهای مسخره قراردهندکه زن چرا بایداز اقا اجازه بگیره وچرا زن هرجوری خواست بگرده اقا نبایدحرفی بزنه و...

این حرف های به ظاهرمتمدن نما که از شبکه های اجتماعی خوردما میدن باعث شده زندگی به چالش بیفته وبنیاد خانواده سست بشه واین همه امارطلاق بالا بره.

وا خب شما مگه خودت عقل نداری؟؟ یعنی قبل اشنایی با این سایت از کتک خوردن و تحقیر و ضعیف بودن لذت میبردی و بهت خوش میگذشت بعد ک اشنا شدی دردت گرفت؟ خب الان بازم مشکلش چیه؟؟ اگه زندگیت خوب بودو دوس داشتی ک طلاق نمیگرفتی!! حتما مشکلاتی هست دیگه! الانم دیر نشده برگرد به شوهرت بگو بیا منو بزن کنیزیتو میکنم فقط طلاقم نده ارباب!!! کاری داره مگه؟؟؟ 

آره میبینی که دارم میگیرم 

طلاق نگیر عزیزم

اکثرا آینده ی بعد از طلاق چیز جالبی نیست

اگه یه درصد زندگیتو دوست داری (که مطمئنا دوست داشتی که این تاپیک رو زدی) از تصمیمت منصرف بشو و با شوهرت مصالحه کن.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
نه ازدواج کنن ولی مشکل از پدر و مادرشونه که نتونستن تربیتشون کنن

پدر و مادرشون هم دهه چهل پنجاه و شصتی ان

پس مشکل از این دهه ها بوده وقتی بلد نبودن بچه تربیت کنن نباید ازدواج میکردن

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺