2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست

به شخص عقیده دیگه من مردی که دست روم بلند کنه ببخشین چاه توالتم حسابش نمیکنم به خانواده ام توهین کنه یا پول نده یا تنبل بی ادب باش اسمش شوهر نمیذارم حالا شاید یکی بگه اگر در سال دوبار کتکم بخورم عیب نداره 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
آره ولی دخترای امروزی دیگه مثل سابق نیستن .

این مثال رو نمیشه روی همه زد. بعدم کلا نباید هیچ دوره ای رو با دوره ای مقایسه کرد. جو زمان قدیم و خواسته ها و فرهنگ ها و دیدگاه ها و امکانات فرق داشته گلم. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

چند باری آره ولی نه همیشه  تقصیر خودمم بود شلوار شوهرمو میکردم کراوات اونم پامیشد میزد

چطوری شلوارش را کراوات میکردی 

سخته اخه هر کاری میکنم‌نمیشه از کدوم پاچه شروع میکردی

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

خوب اخه اینجا همه از رفتار شوهر و خانوادش میگن ولی رفتار خودشونو نمیگن که 

اینجا همه معصومن شوهرا گرگ!😂مام فک میکنیم همینه . میگیم یه فکری برا زندگیش بکنه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
خیلی ربط داره . دخترای امروزی گند زدن به زندگی

تو چته چرا انقدر مخالف زنانی اصلا تو به عنوان کسی که مدافع چند همسریه مگه حق حرف زدن در مورد رنارو هم داری برو عقاید پوسیدتو درست کن بعد بیا 

وااای سالیان سال یه خانمی بود به اسم ثمین،اونقدر مرد ستیز بودو خانمهای اینجا رو تشویق می‌کرد به این چیزایی که گفتی،حرفاشم رو خیلیا تاثیر داشت،یکیش خود من ،سرخود شده بودم میگفتم هرجا دلم بخواد میرم هرکار دلم میخواد میکنم به شوهرم ربطی ندار ،مگه برده هستم،اونقدر از شوهرم دور شده بودم،فکر میکردم اون وظایفش اینه که بیرون کارکنه تو خونه هم کارکنه تو هیچی هم دخالت و اظهار نظر نکنه،خداروشکر رفت البته الآنم داخل سایته اما دیگه اون حرفا رو نمیزنه،البته هنوزم خیلیا اون حرفا رو میزنن اما دیگه زیاد تاثیری روم نداره

بگو الهی امین

بابا بیشتر اینا موقع خوشی سرشون گرمه ولی تا به کووووچک ترین مشکلی برس میان اینجا میریزنش رو دایره همه ام فک میکنن اینا چقدر بدبخت و بیچاره ان و هی راهکار الکی میدن و هی طلاق طلاق میکنن 

عرضی نیست...
نی نی سایت جای واقعا افتضاحی شده . از وقتی دهه هفتادی ها و هشتادی ها ازدواج کردن بنیان خانواده ه ...

یعنی دهه هفتادیا وهشتادیا نباید ازدواج میکردن چیکار به بنیان خانواده ها دارن!!زندگیشون و میکنن