2821
2789
عنوان

جو نی نی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 163 پست
😐😐وکیل دارم میگه خودتم بیا آه و ناله راه بنداز تاثیر داره 

خوب پس زیادهم حق باهات نیست وگرنه بدون حصورت کار حل میشد 

منم از دادگاه یدم می یاد خیلی جای بد و ترسناکیه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خوب پس زیادهم حق باهات نیست وگرنه بدون حصورت کار حل میشد  منم از دادگاه یدم می یاد خیلی جای ...

حقم مهریه اس که مهریه تحت هر شرایطی مال زنه 

تمکین آره حق با من نیست یعنی مدرک ندارم متنفرم از  دادگاه تمکین اه

و دیگر هیچ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حقم مهریه اس که مهریه تحت هر شرایطی مال زنه  تمکین آره حق با من نیست یعنی مدرک ندارم متنفرم از ...

خوب بخاطر عدم تمکین نفقه نداری که اونم مبلع ناچیزیه مهر ت را بگیر

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خوب بخاطر عدم تمکین نفقه نداری که اونم مبلع ناچیزیه مهر ت را بگیر

آره مهریه خوبه

حکم ناشزگیمو نمیدن همش میارن میبرن دفعه بعدی برم خودم میگم نلشزم کنین خیلی جلسه وحشت آوریه

و دیگر هیچ...

آره زن بايد از آقا اجازه بگيره اگه اجازه نگرفت آقا حق داره بزنه سياه و كبودش كنه و قلم پاش رو بكشه ت ...

دیگه خیلی اغراق کردی خانوممم

در این حد نیست 

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
معلومه چی میگی عزیزم. اتفاقا دین ما همه این موارد استبدادی وخشونت را رد کرده وان قدر در مورد حقوق ز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

یه مثلی هست میگه دفاع زن از اسلام مثل دفاع گوسفند از قربانی شدنه! 

متاسفانه این بی اطلاعی عظییییم از دینتون و فقط تصورات و توهماتتون از دین باعث وضعیت تاسف اور این مملکته... 

توی خود قران کتک زدن زن توسط مرد جایز دونسته شده, سوره ی نسا رو مطالعه بفرمایید فقط یک نمونشه, ایه ی 32 بود یا 33 یادم نیست ولی کلا سوره ی نسا چشماتونو قشنگ چهارتا میکنه مطالعه بفرمایید 

در کل هم ک زن تو اسلام حق و حقوق نداره! خریدو فروشش با مهریه رو مگه الان علم کنید و خوشحال باشید از مهریه و نفقه مثلا!!! چند همسری و ارث و دیه و اذن کتک و خروج از منزل و حق طلاق و قیمومت و.... هم ک لابد خیلی برابر ک هیچ به نفع زنانه!!! 

ول کنید تروخدا تو این دوره زمونه هنوز حرفای تخیلی راجع به حقوق زن تو اسلام میزنید!! ادم میمونه از دستتون بخنده یا گریه کنه! 

آره مهریه خوبه حکم ناشزگیمو نمیدن همش میارن میبرن دفعه بعدی برم خودم میگم نلشزم کنین خیلی جلسه وحشت ...

خدای نکرده حرف من باعث طلاقت نشه خودت تصمیم گیرنده باش ها 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂  یه مثلی هست میگه دفاع زن از اسلام مثل دفاع گوسفند از قربانی شدنه!  ...

الان موافق بودی یا مخالف نفهمیدم کدوم طرفی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂  یه مثلی هست میگه دفاع زن از اسلام مثل دفاع گوسفند از قربانی شدنه!  ...

با این کامنتت خیلییییی موافقم

همیشه بحث دارم با اطرافیانم سر همین موضوع که میگن اسلام بیشتر به فکر حقوق زنان بوده تا مردان ،هه

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
با این کامنتت خیلییییی موافقم همیشه بحث دارم با اطرافیانم سر همین موضوع که میگن اسلام بیشتر به فکر ...

چون کلا هیچ اطلاعاتی ندارن یبارم راجع به دینشون حداقل قرانشون رو هم زحمت ندادن به خودشون مطالعه کنن فقط دوست دارن اینجوری باشه و به خودشون اینجوری تلقین میکنن رو هوا!! 

عزیزم شما بهتره که به تفسیرهم مراجعه کنی بعد اظهارنظرکنی.

زدن زن این نیست که مرد با مشت ولگدبه جتن زن بیفته.

حتی اون زدن بایدجوری باشه که جای اون قرمز نشه یه کارشناس می گفت این زدن زن به این شکل است که اقا ارام روی دست زنش بزنه وحس نفرت خودش را از نشوزخانم اعلام کنه.

درضمن وقتی زن مهریه داره کجای اون خریدوفروشه؟ یه خانم برای ازدواج بله می گویدیعنی تا زن بله نگویدازدواجی شکل نمی گیره یعنی خانم با اختیار خودش برای ازدواج بله گفته پس زمانی که زن بله گفت یعنی من از همه جهت به این شوهر اعتماد دارم و مورد تاییدمن است که اونا به شوهری انتخاب کرده ام پس این حقوق بزرگی است که خانم حق انتخاب داره وهیچ مردی نمی تونه به اجبار وبدون رضایت خانم اونا به همسری دربیاره ولی وقتی خانم انتخاب کرد اسلام به شوهر حق طلاق را داده پس این جا در حق امتیاز یک یک میشن.

اما درمورد چندهمسری هم که شرایط خودش را داره که شامل 99درصداز مردان نمیشه .درمورد ارث هم اسلام مساوات را رعایت کرده وقتی زن مهریه داره در اصل ان مقدار از ارث یا بیشتر را که شوهر می برد باید مهریه زن را بدهد که این جا هم مساوات برقرارمیشه.

درمورد دیه چون مرد نان اور خانه است اگر از طریق حادثه ازبین رفت دیه او که 2برابرزن است در زندگی خانم باعث تقویت اقتصاد در زندگی او میشه ولی اگر خانم درحادثه از بین رفت چون شوهر خودش درامدداره نصف دیه هم برای او کفایت می کنه الان هم که دیه تصادفات از طریق بیمه بین زن ومرد مساوی است.

عزیزم شما بهتره که به تفسیرهم مراجعه کنی بعد اظهارنظرکنی. زدن زن این نیست که مرد با مشت ولگدبه جتن ...

وای حالم بد میشه ازین تکرار 

تفسیر رو امثال شما میکنن به درد منطق خودتون هم میخوره!!! توی قران فقط نوشته زدن! بقییه این توجیهات مسخره رو بعضی مراجع جدید دراوردن وگرنه به منابع قدیمی هم مراجعه کنید چنین تفسیراتی وجود نداره, ضمن اینکه چرا فقط مرد حق این زدن گوگولی احمقانه رو داره؟؟ بزنه رو دستش بگه نکن جوجو؟!! بچه گول میزنید؟! بعد این چجور تفسیریه ک هر مرجعی واسه خودش یه مدل تفسیر داره؟؟ یه دینه و هزار سودا!!! حرفای به اون واضحی هم تفسیر نمیخواد!!! برای چی کسی باید کلمه ی زدن رو تفسیر کنه به الو بل؟! بخاطر اینکه امروزه روز مخ بشر سوت میکشه از همچین حکمی؟!!! 

در مورد ارث و دیه هم فقط زن و مرد متاهل نیستن ک ارث و دیه دارن!!!!! همه ادما دیه دارن!!!! یکم فکر کنید!!! بعد ارث و دیه چه ربطی به مهریه داره؟!!! مگه همه مهریه اشون یه اندازه اس و پوله و همه هم میگیرن و همه مردها هم حتما یه ارثی میبرن اونم زمانی ک بخوان مهریه بدن؟!!! گودرز به شقیقه؟!

تو ازدواج زن بله میگه پس حق انتخاب داره پس حق طلاق نباید داشته باشه ک یک به یک بشن؟!!! 😂😂😂😂😂😂😂 این جدید بود از همه مضحکتر و ابلهانه تر مرسی 😂😂😂😂 نکنه مرد حق بله گفتن نداره و هر زنی هر مردی دلش خواست رو بهش تجاوز میکنه برای همین اون مرد مورد تجاوز قرار گرفته حق طلاق داره؟؟ 😂😂😂😂 با چه عقل و منطقی همچین جکی سر هم کردی؟ 

زن در اسلام وقتی شوهر داره حق طلاق, انتخاب مسکن, کار, تحصیل, قیمومت فرزند, خروج از منزل و... رو نداره واسه تک تک اینا ازین مغلطه های بامزه ات بیار یکم بخندیم 

در مورد دختر مجرد ک دیه اش نصف مرده و دیه ی پسر مجرد ک دوبرابر زنه, خواهر ک ارثش نصف برادره زوجه ک یک چهارم و یک هشتم میبره ولی زوج ک نسبتش رو دقیق یادم نیست ولی خیلی بیشتر از زوجه میبره و همچنین مادر ک کمتر از پدر ارث میبره هم صحبت بفرما برامون 

در مورد نجس خوندن زن زمان پریود و عدم اجازه واسه ورود به مسجد و دست زدن به قران هم بگو

در مورد عدم اجازه به زن واسه امام جماعت شدن و مرجع تقلید شدن هم بگو 

در مورد تمکین زن از شوهر هم بگو 

در مورد اطاعت و فرمان برداری زن از مرد در قران هم بگو ک اخرش اشاره شده همانا بعضی ها (مردها) برترند!!! 

در مورد نهج البلاغه خطبه ی 79 ناقص العقل و ناقص الایمان دونستن زن توسط علی امام اول شیعیان هم بگو 

در مورد کنیز هم صحبت کن برامون, کنیز ک میدونی چیه؟ حق بله گفتن هم نداره مالکش هر وقت اراده کنه میتونه بهش تجاوز کنه عقد و ارث و کلا حق حقوقی هم در کار نیست 

در مورد غنیمت گرفتن زنان در جنگ و استفاده ی جنسی ازشون صحبت کن برامون 

یعنی رسما در مورد برده داری در اسلام بگو یکم این اسلام ناب ک حقوق انسان ها درش برابره فقط واسه مرد ازاد برابر تر بعد زن ازاد بعد غلام (مرد برده) و در اخر کنیز (زن برده) رسما انسان هارو اینجوری ارزش گذاری کرده! این دین بهتره یا عقل امروز انسان ک میگه برده داری وحشیانه و غیر انسانیه؟ الان نیا بگو اون زمان نمیشده ک امثال شما میگید اسلام دین تمام زمان هاست!!! اگه قرار نبوده حداقل برده داریو منع کنه به چه دردی خورده جز به رسمیت شناختن برده داری توسط مثلا خدا؟!! 

در مورد چند همسری هم تمام مردان حق دارن هرچنتا زن با نکاح موقت و بدون نکاح با کنیز داشته باشن در مورد عقد دائم هم ک... نکنه میگی مردا میمردن زنا بیوه بودن؟؟ هیچ اشاره ای به این موضوع تو قران و بقییه منابع دینی نیست! در هر صورتی و هر زمانی مرد همین حق رو داره و زن نداره! فقط گفته شده عدالت رو رعایت کنید! حالا اگه عدالت رو بشه رعایت کرد مگه کار درستیه؟!!! اگه بقول شما نمیشه پس چرا همچین حرفی اصلا وجود داره در قران؟؟؟ قبل از اسلام ک هیچ محدودیتی درین زمینه واسه زن عرب و مرد عرب نبود هردو برابر بودن بعد از اسلام به مرد فقط حق داده شد! 

من این اخرین کامنتم در مورد این بحث بود نیاز به تکرار این حرفا نمی بینم همینا جامع و کامله و گویا! متاسفم ک بخاطر ناراحتی زیاد از توجیهات پوچ و بی منطق و مضحک نمیتونم کامنت بعدی شمارو بخونم, تاسف خونم زیاد میشه و از تحملم خارجه این همه توهین و تحقیر زنان اونم توسط زنان!! اخو تف سربالا! 

موفق باشید