2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 93 پست
بنظرتون اگه امضاتو یه مردبخونه  خیلی قشنگه؟؟؟ زشته واسه همینه میگن از دامن زن مرد به معراج میر ...

آره اتفاقا کاش مردا هم بخونن بدونن یه سری چیزا رو اون جمله آخرت هم که واسه گول زدن خانم هاست که بخاطر اینهمه بی عدالتی و نابرابری گله مند نشن و راضی باشن 

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب خاهرمن قفل وکلید دست خودته چرا لنگ میزنی. ببین اینجوریه ک اونا مثلا پیشش میگن چقدهواسرده و ازش م ...

باید بهقول مادر شوهرم مردا رو مثل خر نوازش کرد وسواری گرفت خخخخخ

اگه بزنیشون اونا هم لگد میزنن

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
باید بهقول مادر شوهرم مردا رو مثل خر نوازش کرد وسواری گرفت خخخخخ اگه بزنیشون اونا هم لگد میزنن

اره خخخخخ مامیگیم خرش کن بارش کن.

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
باید وارد باشیم که نیستیم خواهرای موزمار و برادر ناکس داره

لعنت بخانوادهاشون اگه این احمقام بخان خوب باشن ارواح عمشون نمیزارن خدا الهی سرشون بیاره اگه خوبی میکنن ده برابر اگه بدیم میکنن ب همچنین 

منم همین اشتباه رو کردم با این جور مردا نباید موند

من نمیخواستمش مادرم انقدررررر تحت فشارم قرار داد گفت یا بمیر تو خونه ی من نباش یا باید با همین ازدواج کنی قیافه اش مظلوم و این حرفا...آخه مادرم ترک سراب هست و خانوادتا میگن دختر باید زود شوهر کنه منم۲۳ سالم بود .دوران عقد گفتم مامان این اصلا منو نمی بینه انگار درختم کنارش نشستم گفت برو سر زندگیت صمیمی میشید درست میشه درست ک نشد هیچی بدترم شد روی هم رفته در طول روز ۴ کلمه هم باهام حرف نمیزنه هر چی باهاش حرف میزنم با بله خیر خب باشه ج میده 

خب خاهرمن قفل وکلید دست خودته چرا لنگ میزنی. ببین اینجوریه ک اونا مثلا پیشش میگن چقدهواسرده و ازش م ...

آخه اونا دم به دم قربون صدقش میرن به هرحال هم خونشون هم هست بلدن چیکار کنند و این باعث میشه منو مزاحم بدونه

آخه اونا دم به دم قربون صدقش میرن به هرحال هم خونشون هم هست بلدن چیکار کنند و این باعث میشه منو مزاح ...

واااااا توزنشی .شکمش وزیرشکمش ومریصیشو همه چیزش باتویه.

این دیگه واسه نبود اعتمادبسقفته ک این فکرارومیکنی.

من ی هزاری راضی نیستم ک تواین راهابره مگرینکه ببینم واقعاواجبه ونیازه طرفه ک شوهرم بخادکمکش کنه.

هرجاییم ی هزاری رفتی دوهزاری گفتم براخودم وزندگیمون  خرج بشه ک یادش نره اگ  اول خدا بعدشم زن نداش اینجور زندگی هم نداش.

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
مرد اول ازهمه نیاز خانوده خود بعد نیاز پدرمادر اونا بودن این وبزرگ کردن 

بله درسته ولی وقتی مرد ازدواج می کنه باید فاصله ها حفظ بشه ...خواهر برادر که بزرگش نکردن!فقط حسودن