2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 93 پست
این چه امضایی هست زشته...وا

آره زشته ولی خدا وکیلی عین حقیقت هست یا نیست؟ دخترا شب عروسی باید خودشون رو ب مردشون ثابت کنن پاکیشون رو ولی مردا چی؟آدم تو عدالت خدا میمونه بیچاره هم جنسام ک چقدر باید استرس بکشن تو رابطه با نامزد عقدی حتی ک بکارت طوریش نشه تو ورزش تو زمین خوردن تو هر چیزی فقط باید مواظب باشن نه دوستم؟

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونا هم خیلی بی احترامی می کنن

🌹

#سیاستهای_همسرداری

"توصیه‌هایی در مورد رابطه با خانواده‌ همسر"

7⃣ اگر حرفی دارید خودتان مستقیما گفتگو کنید؛ بی‌واسطه!

سعی کنید حرف‌های‌تان را بدون واسطه و شخصا بیان کنید. از همسرتان نخواهید در مورد کاری که خواهرش انجام داده و باعث ناراحتی‌تان شده با او حرف بزند. خودتان مستقیما با خواهر همسرتان گفتگو کنید. اگر چیزی شما را آزرده کرده، در اولین فرصت ممکن در صدد رفع و رجوعش برآیید تا دلخوری‌ها مدت‌دار نشوند و به روابط آسیب نزنند.

✍ ادامــــه دارد...

❤️ @zojhaye_movafagh

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
آره زشته ولی خدا وکیلی عین حقیقت هست یا نیست؟ دخترا شب عروسی باید خودشون رو ب مردشون ثابت کنن پاکیشو ...

بنظرتون اگه امضاتو یه مردبخونه  خیلی قشنگه؟؟؟

زشته واسه همینه میگن از دامن زن مرد به معراج میرسد 

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
آفرین دقیقا همینطوره همیشه دوست داره قهرمان اونا باشه

خب خاهرمن قفل وکلید دست خودته چرا لنگ میزنی.

ببین اینجوریه ک اونا مثلا پیشش میگن چقدهواسرده و ازش میخان ی بخاری براشون بخره مرده پیش خودش میگه ک وای اگ برااینابخاری بخرم چقد خوشحال میشن چقد ب قدرت وتوانایی من اعتمادمیکنن وفلان.خب مسلما وقتی بخاریه خریده شد اوناتشکرمیکنن وازشوهرت قدردانی میکنن خب مرد نتیجه کارشو باقدردانی ببینه تشویق میشه دوباره چیزی خواستن جونشو میده تابراشون بخره.

توام زبون وا کن از جون ادمیزاد تاشیرمرغ ازش طلب کن بازبون خوش محاله ممکنه جواب نگیری.

مرد نعوذبالله میگن خدای دومه ینی هرررررچی ازش بخایم فراهم میکنه بقیش مربوط ب طرز گفتنمون واینچیزاس

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.