2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 93 پست
واااااا توزنشی .شکمش وزیرشکمش ومریصیشو همه چیزش باتویه. این دیگه واسه نبود اعتمادبسقفته ک این فکرار ...

کمک مالی فقط نیست کاش فقط همین بود....وابستگی شدید احساسی از همه چیز بدتره  حتا خونه ی حواهرش میره اینقدر بهش محبت زیرکانه می کنند که ببخشید خونه که میاد تقاضای رابطه می کنه شما باشین چه فکرایی می کنین!!!😢😭🤔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمک مالی فقط نیست کاش فقط همین بود....وابستگی شدید احساسی از همه چیز بدتره  حتا خونه ی حواهرش م ...

😨😨😨😨

من میگم بلاخره زن گرفته نگهبان خونه ک نگرفته.

بلاخره حرفاوکارای اونا این جذابیتوداره ک اونارو بسمت خودشون بکشونه.رفتاراوحرفای اونارو دقت کن ببین چیه.

بقول خودت چی توحرفشونه ک شوهرتو قلقلک میده.تو ی زنی طرفتم ی زن.اون از خواهربودنش داره فراترمیره تواز زن بودنت داری کم میکنب.پس اون تواناترز تویه تواین زمینه درصورتی ک نباید باشه وفقققققط خودت میتونی جلوشو بگیری.یادبگیرازش.هوس بیرون رفتن کرد سرگرمش کن.همراهیش کن

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
آره زشته ولی خدا وکیلی عین حقیقت هست یا نیست؟ دخترا شب عروسی باید خودشون رو ب مردشون ثابت کنن پاکیشو ...

آره درسته.... اینجور نبود که فقط زنا مجبور باشن برن گواهی بگیرن از دکتر

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
😨😨😨😨 من میگم بلاخره زن گرفته نگهبان خونه ک نگرفته. بلاخره حرفاوکارای اونا این جذابیتوداره ک او ...

اینا تعصب قومی و شهری دارن رگشو می دوننن من هم شهریشون نیستم  تازه تو دلش منو مزاحم می دونه که نمی تونه به خانوادش بیشتر محبت کنه به خواهراشم اگه چیزی بگم میاد دعوا می کنه که چرا خواهرامو ناراحت کردی 

خانوما اینا همش در حد حرف هستش من توی این موقعیت هستم شوهرم خودش بارها تو زبون گفته محبتی که تو به من کردی اهمیت و توجهی که تو بهم نشون دادی هیچکس برام نکرده کارای تو سنگ رو آب میکنه ولی رو من تاثیری نداره