2777
2789
عنوان

آرایش چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
سایه ی خشک استفاده کن  مال من همش جمع میشه رو خط پلکم!

اره دقیقا. اصلا پشت پلکم چرب میشه

حالا چه کرم چه سایه رو انگار میخوره و میبره سمت خط پلک

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
سایه ی خشک استفاده کن  مال من همش جمع میشه رو خط پلکم!

سایه خشک استفاده میکنم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من های کپی مک میزنم . ۱۰۰ تومن خریدم.  خوب.  برا عروسی و اینا

های کپی هدی بیوتی هم گرفتم 75، ولی اصلا خوب نیست

دراصل پول خوشگلیشو گرفتن

من كانسيلرميزنم ياخوده كرمموچون پوستم بينهايتتتتت چوبه پشت بندش فيكساتورميزنم بعدسايه تااخرشب خودموب ...

فیکساتور اسپری یا پودری 

اسپری چی خوبه

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
های کپی هدی بیوتی هم گرفتم 75، ولی اصلا خوب نیست دراصل پول خوشگلیشو گرفتن

ابن خوب. درش صورتی روش گلای  ریز صورتی داره.  اسپری  هست. خیلی سبک  و خوشبو

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
فیکساتور تاحالا استفاده نکردم، اسپره یا پودرش؟ کدومش بهتره پوستمم نسبتا خشکه

من ازپودرش بيشتراستفاده ميكنم ازاسپريش استفاده نكردم تاحالا و پرايمرم خيلي خوبه قبل ارايش واقعااااارايش عالي ميشه شماپوستت خشكه قبلش مرطوب كننده ياپرايمربزن بعدسايه بزن 

ن گلم پرایمر زیر آرایش استفاده میشه اسپری فیکس اسم روش که بعد ارایش استفاده میشه

پرایمر لورآل استفاده کردم ولی بازم محض احتیاط رو کرمم پنکک میزنم یکم با براش

بلاگرا تو اینستا مخصوصا ملینا تاج اصلا برای پشت پلکش چیزی استفاده نمیکنه

ابن خوب. درش صورتی روش گلای  ریز صورتی داره.  اسپری  هست. خیلی سبک  و خوشبو

درسته مثل اصلش نمیشه ولی خب باید امتحان کنم

من خودم پودريشواستفاده ميكنم خيلي راضيم

آهان عزیزم‌بعد ببخشید میپرسم پودریشو که روی سایه بزنی سایه ازبین میره که کی باید بزنی قبل از سایه 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
سایه خشک استفاده میکنم

من پوستم از عصر به بعد شروع میکنه به چرب شدن و اخر شب دیگه قشنگ چرب میشه, ولی خب اونقد چرب نیست ک اگه سایه ی خشک بزنم اونجوری بشه مگه اینکه از صبح تا شب مونده باشه 

بنظرم سایه اتو با خودت ببر بعد به وقتش چک کن ک اگه اونجوری شده پاک کنی تمدید کنی 

من سایه ی چرب خیلی دوس دارم وقتی میزنم این کارو میکنم 😅 

این فیکساتور ک دوستان گفتن هم ضرر داره ها قشنگ راه تنفس پوستتو میبنده پوست خفه میشه, فقط واسه عروسی و مهمونیای اینجوری خوبه 

من ازپودرش بيشتراستفاده ميكنم ازاسپريش استفاده نكردم تاحالا و پرايمرم خيلي خوبه قبل ارايش واقعااااار ...

مرسی عزیزم. برند فیکساتورتون چیه؟ واقعا راضی هستید؟