2777
2789
عنوان

آرایش چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
من پوستم از عصر به بعد شروع میکنه به چرب شدن و اخر شب دیگه قشنگ چرب میشه, ولی خب اونقد چرب نیست ک اگ ...

خب دیگه من واسه عروسی میخوام. برای 5ساعت

بدبختی اینجاست دیگه. مجبورم جای سایه هی خط چشم بکشی😫خب گناه دارم هی سایه میخرم و استفاده نمیکنم

اگه فیکساتورم بگیرم فقط برای همین عروسیاست

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرایمر روی ارایش استفاده میشه عزیزم اشتباه گرفتیش احتمالا.. 

پرایمر برای زیر سازه ارایشه ها🙊

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

عزیزم بهتره سایه اصل بگیری گول پیج اینستا رو نخور های کپی و ... اصلا بدرد نمیخورن کپی کپیه... موادش مضره... بجاش از ی برندی ک اسمو رسم خوبی داره و ارزونه بگیره .. واسه اینک پوستت خشکه اسپری فیکس بهتره ..‌ واسه سایه  مایع اگ از برندی مث توفیسد استفاده کنی خوب میشه ... واسه قسمتای شاینی سایه هم روشون اسپری فیکس بزن بهتر خودشو نشون میدن پشت پلک

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
اره عزيزم قبل سايه بزن 

آهان عزیزم ممنون ببخشید میپرسم واقعا پراید چیه آیا برای فقط صورت هست برای پشت چشم نمیشه 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
آهان عزیزم ممنون ببخشید میپرسم واقعا پراید چیه آیا برای فقط صورت هست برای پشت چشم نمیشه 

برای منافذ پرایمر ک منافذو ببنده واسه پشت چشمم من ندیدم ک استفاده بشه

ن گلم پرایمر زیرساز آرایش 😊

شاید من اشتباه میکنم چون من فقط چنبار تو ویدیوی اموزشی دیدم ک پرایمر رو روی ارایششون استفاده کردن و توضیح دادن.. 

تخصصی ندارم خودم 

عزیزم بهتره سایه اصل بگیری گول پیج اینستا رو نخور های کپی و ... اصلا بدرد نمیخورن کپی کپیه... موادش ...

اره بخدا الکی الکی رفتم اینترنتی سایه خریدم و افتاده گوشه ی خونه😑 باید اسپری بگیرم پس

نمیدونم چرا احساس میکنم پودرش بهتره، ینی اسپری کاملا مات میشه؟ 

اره خيلي راضيم خب من پوستم چربه دوساعت بعدارايشم بهم ميريخت امافيكساتورواقعانگه ميداره ارايشمو

از برند فنتیِ ؟ تو عکس زیاد واضح نیس ... چقدر گرفتی؟

برای منافذ پرایمر ک منافذو ببنده واسه پشت چشمم من ندیدم ک استفاده بشه

آهان ممنون 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         
 شاید من اشتباه میکنم چون من فقط چنبار تو ویدیوی اموزشی دیدم ک پرایمر رو روی ارایششون استفاده ک ...

روی آرایش فیکساتور استفاده میشه که آرایشو ثابت نگه میداره

پرایمر منافذ و قرمزی و کاور میکنه دوام آرایشم میبره بالا و اول آرایش استفاده میشه

اره خيلي راضيم خب من پوستم چربه دوساعت بعدارايشم بهم ميريخت امافيكساتورواقعانگه ميداره ارايشمو

تعریف فنتی بیوتی رو شنیدم. خب شما پوستتون چربه درسته؟ خب من باید اسپریشو بگیرم فکر کنم 

چون دور لب و بینیم خیییلی خشکه 

اره بخدا الکی الکی رفتم اینترنتی سایه خریدم و افتاده گوشه ی خونه😑 باید اسپری بگیرم پس نمیدونم چرا ...

اره با اسپره کاملا مات میشه من دیدم ک رو پودریش هم اسپری هم میزنن و ارایش مات میمونه