2777
2789
عنوان

آرایش چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
آهان عزیزم ممنون ببخشید میپرسم واقعا پراید چیه آیا برای فقط صورت هست برای پشت چشم نمیشه 

ببين پرايمرحالت ژله اي داره براموندكاري كرم پودره باعث مشبه كرم بهتربشينه روپوست مثلا من روگونهام منافذپوستم بازه وقتي كرم ميزدم بازم ديده ميشدن دون دون امااينوكه ميزنم انگار داخل منافذوپرميكنه ونيازي نيس ديگه قبل ازكرم پودرت مرطوب كننده بزني خودش مرطوب كنندم هس من نديدم توسالن ارايشگاه استفاده كنن براپشت چشم امامن ميزنم تغييرشوموقع زدن كرم پودرم حس ميكنم 

از برند فنتیِ ؟ تو عکس زیاد واضح نیس ... چقدر گرفتی؟

ماشالا که نت نداریم سرچ کنیم. شما نمیدونید رنج قیمت اسپری فیکاستور از چقد تا چقدره؟ 

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با اسپره کاملا مات میشه من دیدم ک رو پودریش هم اسپری هم میزنن و ارایش مات میمونه

مرسی عزیز دلم. واقعا نجاتم دادی😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
ماشالا که نت نداریم سرچ کنیم. شما نمیدونید رنج قیمت اسپری فیکاستور از چقد تا چقدره؟ 

اره متاسفانه ...من تعریف مک رو زیاد شنیدم رنج قیمتشم یادم نیس

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
تعریف فنتی بیوتی رو شنیدم. خب شما پوستتون چربه درسته؟ خب من باید اسپریشو بگیرم فکر کنم  چون دو ...

اره عزيزم چربه پوستم،خب قبل كرمت ياپرايمر يامرطوب كننده استفاده كن ياكرم پودرتوچرب بگيرروش فيكساتوراستفاده كن

اره عزيزم چربه پوستم،خب قبل كرمت ياپرايمر يامرطوب كننده استفاده كن ياكرم پودرتوچرب بگيرروش فيكساتورا ...

کرم پودرم چربه جوری که برق بیوفته صورتم. ولی پرایمر کمکم میکنه یکم

ابرسانم چند مدته استفاده کردم بهتر شده

اره متاسفانه ...من تعریف مک رو زیاد شنیدم رنج قیمتشم یادم نیس

خب پس خیلی نجومیه😅

کرم پودرم چربه جوری که برق بیوفته صورتم. ولی پرایمر کمکم میکنه یکم ابرسانم چند مدته استفاده کردم به ...

اره ابرسان خيلي خوبه منم بااينكه پوستم چربه استفاده ميكنم توازهمون فيكساتوراستفادع كن بعدازارايشت خيلي أوكي ميشه ارايشت

اره ابرسان خيلي خوبه منم بااينكه پوستم چربه استفاده ميكنم توازهمون فيكساتوراستفادع كن بعدازارايشت خي ...

مرسی عزیزم. پس برم دست بکار شم. گرونم باشه می ارزه همیشه که نمیخوام استفاده کنم.. 

مرسی عزیزم. پس برم دست بکار شم. گرونم باشه می ارزه همیشه که نمیخوام استفاده کنم.. 

اره بالاكلي كيف ميكني اره بهترينشوبگيرچون من خودم فقط موقع مهموني مجلس عروسي استفاده ميكنم موقعيكه ارايشموزيادميكنم ياقراره ساعتاي طولانيتري بمونه روپوستم

اره بالاكلي كيف ميكني اره بهترينشوبگيرچون من خودم فقط موقع مهموني مجلس عروسي استفاده ميكنم موقعيكه ا ...

دقیقا😍جای دوری نمیره 

میگن ضرر داره حالا ماهی 1 بار نمیکشه ادمو که