2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ینی بایه حرف بیچاره هانابودمیشن

چطور اونا میتونن هی ما رو نابود کنن با حرفاشون😒

منظورم اصلا به شما نیستا من استرس خودمو دارم هی میگم من باردار شم زایمان کنم چی میشم😭 

حتی از الان پیش پیش تصمیم گرفتم اگر اون موقع شوهرم عکس العمل بدی نشون داد تیکه پاره ش کنم🤭

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
من رفتم توی اون تاپیک اخه نمیگه چی بخوری چی من اصلانمیدونم چیکارکنم؟چی بخورم؟؟

چند تا صفحه اولشو بخون کامل بعدم همه چیز میتوتی بخکری ولی توی محدوده کالری مجازت

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
آره چاق نیستم ولی لب مرزم.میخوام وزن کم کنم که باردارمیشم خیلی چاق نشم

من بعد زایمانم یه دفه 10کیلو کم کردم همونی ک اضافه کردم کم شد ولی خب شیرم کم بود کللی چیز میز چرب خوردم و.....

چطور اونا میتونن هی ما رو نابود کنن با حرفاشون😒 منظورم اصلا به شما نیستا من استرس خودمو دارم هی می ...

ولش شدیمم شدیم ازخداشون باش کنارشون باشیم من فهمیدم چی بگم دستت دردنکنه توهم همونوبگویوقت چیزی گف بهت😂😂😂😂

طُ مراجانُ جهانی همسرم
ولش شدیمم شدیم ازخداشون باش کنارشون باشیم من فهمیدم چی بگم دستت دردنکنه توهم همونوبگویوقت چیزی گف به ...

باشه اینم خوبه.

حالا البته مسئله من فقط چاقی نیستا، بارداری صد تا مشکل دیگه داره. ترک پوستی، شلی و افتادگی شکم، تیرگی پوست، جای بخیه... با این که شوهرم تا حالا نشون داده ظاهر بین نیس خیلی استرشو دارم😑😑😑😑

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
باشه اینم خوبه. حالا البته مسئله من فقط چاقی نیستا، بارداری صد تا مشکل دیگه داره. ترک پوستی، شلی و ...

مخای امشب منوسکتم بدی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

طُ مراجانُ جهانی همسرم
لینکشو میزاری؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3288995/زندگی-سالم-وکاهش-وزن-گروهی-بامدادخمار-دوره-ی-جدید?postId=112898895