2777
2789
به من معرفی کن پیلیز

پک طلایی هس ۳۶۰تاکپسول گیاهیه دستسازه  وابسته ژل چربیسوزشکم پهلو بزرگ روش رایگانه 

۱۰الی ۱۵کیاوکاهش وزن 

ارسال رایگان ۳۰۰تومن 

پک میراسل ۱۸۰ عددکپسوله ۱بسته ژل چربیسوز رایگانه روش 

۶الی ۸کیلو کاهش وزن 

۱۹۰تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست راستت رو سر بقیه از مردایی که به هیکل گیر میدن متنفرم بخصوص اونایی که قیافه ندارن خودشون بعد میا ...

در اینکه کلا مردا راحت دل میشکنن شکی نیست. اما بعضی وقتا خود خانوم هم مقصره. هی رو خودش عیب می ذاره میگه واااای چاق شدم پوستم اینحور شد موهام اونجور شد. این طوری مرد خیلی راحت تر به خودش اجازه میده اظهار فضل کنه

والا من که اصلا تحمل شنیدن همچین حرفایی رو ندارم از شوهرم خدا رو شکر چیزی نمیگه وگرنه رسما و عمیقا از چشمم میفتاد 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
شکم مشکل اصلیه دیگه دکترمنم گفته بودشکمت اب بشه چاق هم بشی بدنمیشی

لامصب فرم بدن رو بهم میریزه بعضی وقتا میگم کاش معجزه بشه صبح بیدار شم ببینم ریزه میزه شدم آرزو شده واسم🤣

عجب صبری خدا دارد
لامصب فرم بدن رو بهم میریزه بعضی وقتا میگم کاش معجزه بشه صبح بیدار شم ببینم ریزه میزه شدم آرزو شده و ...

اره والامیرینه به هیکل ادم کله روزوبایه صبحونه میگذرونم صبحونروکه میخورم میادجلودلم میخادباچاقوتیکه پارش کنم

طُ مراجانُ جهانی همسرم
نه باباربطی به چهره واینانداره شوهره من میگه من ازچاقاچندشم میشه دوس ندارم همسرم که همشه پیشمه راحت ...

اگر یک روووووزی چاق شدی و حرف بدی بهت زد بگو منم هیچ وقت از سایز دم و دستگاهت راضی نبودم ولی به روت نیاوردم😁😁😁😁😁 بدجنس کی بودم من😛

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
اگر یک روووووزی چاق شدی و حرف بدی بهت زد بگو منم هیچ وقت از سایز دم و دستگاهت راضی نبودم ولی به روت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ینی بایه حرف بیچاره هانابودمیشن

طُ مراجانُ جهانی همسرم