2777
2789
من الان صبحانه میخورم ناهارو حذف کردم شام سبک دارم شنا میرم اما هیچ.دوستم میگه چون باشگاه میرفتی همش ...

خوردن مهمه خیلییی سعی کن شامواصلن نخوردکترتغذیم شاموبکل برام حذف کرده بودناهارم فقط میوه گفته بودبخورم صبحاهم سعی کن پیاده روی بری قبل صبحونه خیلی تاثیرداره

طُ مراجانُ جهانی همسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت مهم نیس که توخیلی کم نشون میدی شایدم لباس سیاهه واس همون 

نه کلا همینه مدلم. حالا خیلی کمم نه ولی ۷۵ اینا همه میگن میخوره

ولی با این حال شوهرم یک بارم چیزی نگفته در این باره بهم.

تازه ببینه خستم و اینا میگه انقد چیزی نمیخوری جون نداری.

من معلمم چند روز پیش صدام بد جوری از حرف زدن گرفته بود جوریکه اصلا در نمیومد. بخدا گیر داده بود چون غذا نمیخوری این شکلی شدی حق نداری ب خودت آسیب بزنی😐😐😐😐😐

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
تنها کاری که باید بکنی اینه که برات مهم نباشه ب هیچ وجه. مردم دنبال سرگرمین. این حرف نباشه راجب یه ...

فقط دنبال یه جوابم واس وقتایی که بهم میتوپن که لاغری اماجوابی پیدانمیکنم که دهن گشادشون روببنده

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
تو از بندگان برگزیده خدایی برو روزی هزار بار شکرکن

خخخ کلی خندیدم بااین جملت مرسی😂😂😂

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
😂😂😂😂میگم میگه منودیدی پسندیدی اومدی اینوقبلن میگفتی نمیپسندی الان حنات رنگ نداره😓😓

جدی میگم یه نصیحت خواهرانه. یه بار خودتو ازش خیلییی ناراحت نشون بده تا بفهمه خیلی زشته کارش

ازم دلخور نشیا عزیزم چون میدونم چقد استرس وارد میشه بهت اینجوری میگم. آدم رو حرف شوهرش خیلی حساس میشه

منم واقعن خوش خوراکم ولی سختیه رژیموکشیدم الان میتونم خودموکنترل کنم😂😂😂

والا من بخوام هم نمیتونم تجربه کنم مگر اینکه زندان انفرادی برم نبینم کسی خوراکی بخوره😩

عجب صبری خدا دارد
تو از بندگان برگزیده خدایی برو روزی هزار بار شکرکن

من شوهرم توشرکت مزمزکارمیکنه دیگه هرنوع تنقلات مزمزتوخونه مامثل چی ریخته همشونم خوردم دریغ از۲۰۰گرم وزن😐😐😐

نه کلا همینه مدلم. حالا خیلی کمم نه ولی ۷۵ اینا همه میگن میخوره ولی با این حال شوهرم یک بارم چیزی ن ...

شایدشوهرت دوس داره چاق بشی شوهره من یه گرمم اضافه کنم عصبانی میشه میگه همین جورکه هستی بمون

طُ مراجانُ جهانی همسرم
فقط دنبال یه جوابم واس وقتایی که بهم میتوپن که لاغری اماجوابی پیدانمیکنم که دهن گشادشون روببنده

بگو هم من دوس دارم هم شوهرم راضیه. چرا برا عوض کردن شرایطی که دوس داریم تلاش کنم؟