2777
2789
بگو هم من دوس دارم هم شوهرم راضیه. چرا برا عوض کردن شرایطی که دوس داریم تلاش کنم؟

همینومیگم ممنونم❤❤

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگم یه نصیحت خواهرانه. یه بار خودتو ازش خیلییی ناراحت نشون بده تا بفهمه خیلی زشته کارش ازم دلخ ...

اره واقغن بخاطریه حرفش خودمواز۷۰کیلواوردم کردم۵۰کیلوکم موندزخم معده بگیرم.زنانظرشوهراشون براشون خیلی مهمه من که اینجوریم ولی بازم میگم عزیزمی😘😘😘مرسیدبخاطرراهنماییت

طُ مراجانُ جهانی همسرم
شایدشوهرت دوس داره چاق بشی شوهره من یه گرمم اضافه کنم عصبانی میشه میگه همین جورکه هستی بمون

نه دوس نداره.ولی برا اونقدرام براش مهم نیس.  وقتی یکم وزنمم کم میشه میگه قشنگ شدی یا صورتت قشنگ تر شده، اما با این حال خودش نگفته یک بارم لاغر کن خودتو

البته تعریف از خود نباشه من چهره خیلی خوبی دارم با خودم میگم شاید ب خاطر اینه دیگه به ظاهرم گیر نمیده🤣

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
والا من بخوام هم نمیتونم تجربه کنم مگر اینکه زندان انفرادی برم نبینم کسی خوراکی بخوره😩

الهی ونت چقدع مگع شوهرم خساس نبودچاقی برامن مشکل نداشت میخوردمولذت میبردم ولی الان خوردن خیلی چیزاروترککردم

طُ مراجانُ جهانی همسرم
من شوهرم توشرکت مزمزکارمیکنه دیگه هرنوع تنقلات مزمزتوخونه مامثل چی ریخته همشونم خوردم دریغ از۲۰۰گرم ...

تا حالا همیشه ادعا کردم اصصصلا یک ذره هم آدم حسودی نیستم اما با این کامنتت عمیقا بهت حسودیم شد🤣🤣🤣🤣🤣

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
نه دوس نداره.ولی برا اونقدرام براش مهم نیس.  وقتی یکم وزنمم کم میشه میگه قشنگ شدی یا صورتت قشنگ ...

دست راستت رو سر بقیه از مردایی که به هیکل گیر میدن متنفرم بخصوص اونایی که قیافه ندارن خودشون بعد میان دل خانوما رو میشکنن

عجب صبری خدا دارد
تا حالا همیشه ادعا کردم اصصصلا یک ذره هم آدم حسودی نیستم اما با این کامنتت عمیقا بهت حسودیم شد🤣🤣🤣 ...

😂😂😂😂😂

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
واییی من لاغرم قد 170و61کیلوم

خوبی

من ۶۳ کیلوام

میخوام ۵تا کمتر شم

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
الهی ونت چقدع مگع شوهرم خساس نبودچاقی برامن مشکل نداشت میخوردمولذت میبردم ولی الان خوردن خیلی چیزارو ...

والا من بیشتر از همه شکمم اذیتم میکنه کلا زندگی رو واسم سیاه کرده.. وزنم ۸۹ ولی باور اگه شکمم آب مشکلی با بقیه اندامم ندارم

عجب صبری خدا دارد