2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟؟؟؟

586 بازدید | 54 پست

بچه ها من به تازگی فهمیدم دخترعموم از طریق اینترنت با یه پسره از یه شهر دیگه رابطه داره ، پسره هم زن داره و دوتا بچه ، دخترعموم حتی بهش گفته زنتو طلاق بده زن عموم هم خیلی ادم ساده ایه اصن از چیزی خبر نداره به نظر شما بهش بگم که جلو دخترشو بگیره؟ بخدا دلم واسه زن و بچه های مرده میسوزه

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااااا چشون شده ملت اره بابا یکاری بکن

زندگي قرض توئه به نفر بعدي...دارم فكر ميكنم من تو زندگي چيزي به بعديا دادم!كاش داده باشم و بعد برم...اونوقت يه گوشه ميشينم و از اونجا به ادما نگاه ميكنم  

عموت خودش اگه ادم بود سمت این گوه بازیا که دوراز انسانیته نمیرفت

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••

نگو اون مامانش حرفیش نمیشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

وای خدا دختر عموت رو نابود کنه .. چجور میتونه ب زن بچه ی اون اقا ظلم کنه .. بخدا اهش میگره 😭بطور پنهونی بگو ک تو بد نشی .‌یا از طریق یکی ک ناشناس

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
واااا چتونه؟ عموم فوت کرده ، میگم دخترعموم 

اهان ببخشید معذرت میخوام حواسم به متن نبود

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••