بچه ها من به تازگی فهمیدم دخترعموم از طریق اینترنت با یه پسره از یه شهر دیگه رابطه داره ، پسره هم زن داره و دوتا بچه ، دخترعموم حتی بهش گفته زنتو طلاق بده زن عموم هم خیلی ادم ساده ایه اصن از چیزی خبر نداره به نظر شما بهش بگم که جلو دخترشو بگیره؟ بخدا دلم واسه زن و بچه های مرده میسوزه
با خود دخترعموت صحبت کن . بگو اون زنشم طلاق بده هم بعد صدسال نمیاد تو رو بگیره😕
باهاش حرف زدم ولی گوش نمیده و عادی شده واسش این کار ولی میدونم که زن عموم میتونه جلوشو بگیره تازه دبیرستانیه هم زندگی خودشو داره نابود میکنه هم زندگی اون پسره رو
ایشالا آه بچه های اون مرده باباشون و دختر عموی تو رو بگیره و بلایی سر دختر عموت بیاد که تا عمر داره یادش بمونه هیچ کاری نمیشه کرد فقط اگه میتونیی یه جوری با یه اکانت ناشناس زنه رو باخبر کن و بعدم دیلیت کن اکانتو که شرشو تورو نگیره
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.