2777
2789
عنوان

بگم یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 54 پست

بگی همه چی سره تو شکستع میشه اخرش ولش کن

اون مرده باید دلش ب حاله زندگیش بسوزه نه تو

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش بگواون کسیکه مادربچه هاشو بخاطریک هرزه ول کنه توروهم یکباربکنه ول میکنه خاک توسرش اعصابم بهم ریخت منکه توکارهیچکس دخالت نمیکنم ولی اینو باشم میگم چه زنش ببخشش چه جدابشه ولی بایدبفهمه ودست اون دوتا خیانتکار روبشه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

من تا الان صد بار گفته بودم تو چطو خودتو نگه داشی

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
ایشالا آه بچه های اون مرده باباشون و دختر عموی تو رو بگیره و بلایی سر دختر عموت بیاد که تا عمر داره ...

ایول بهترین روش👍👍👍

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
من تا الان صد بار گفته بودم تو چطو خودتو نگه داشی

منم

ایول بهترین روش👍👍👍

😍❤

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خودتونو بزارین جای زن اون مرده ، دوسداشتین همینجوری تو بیخبری بمونین و زندگیتون کم کم تموم بشه؟

نه ولی بهترین راه اینه خودشو 1انع کنی تا مامان و باباشو بندازی به جونش اعتماد به دخترشون از دست بدن

نه ولی بهترین راه اینه خودشو 1انع کنی تا مامان و باباشو بندازی به جونش اعتماد به دخترشون از دست بدن

به خودش بیشتر از صدبار گفتم وقتی نتیجه نمیده چیکار کنم

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉
منم همیشه میگفتم دخالت نکن ولی این قضیه فرق داره و زنش خیییلییی گناه داره زندگیش بپاشه حتما یکاری ک ...

بنظرت چجوری شروع کنم به گفتن که بحث بزرگی پیش نیاد 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉