بچه ها من به تازگی فهمیدم دخترعموم از طریق اینترنت با یه پسره از یه شهر دیگه رابطه داره ، پسره هم زن داره و دوتا بچه ، دخترعموم حتی بهش گفته زنتو طلاق بده زن عموم هم خیلی ادم ساده ایه اصن از چیزی خبر نداره به نظر شما بهش بگم که جلو دخترشو بگیره؟ بخدا دلم واسه زن و بچه های مرده میسوزه
بهش بگواون کسیکه مادربچه هاشو بخاطریک هرزه ول کنه توروهم یکباربکنه ول میکنه خاک توسرش اعصابم بهم ریخت منکه توکارهیچکس دخالت نمیکنم ولی اینو باشم میگم چه زنش ببخشش چه جدابشه ولی بایدبفهمه ودست اون دوتا خیانتکار روبشه
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
ایشالا آه بچه های اون مرده باباشون و دختر عموی تو رو بگیره و بلایی سر دختر عموت بیاد که تا عمر داره ...
ایول بهترین روش👍👍👍
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.