2777
2789
عنوان

قوزبند😁

| مشاهده متن کامل بحث + 106656 بازدید | 72 پست
منم ۲ تاش رو خریدم فیزیوتراپی هم حتی رفتم دکترم گف حق نداری استفاده کنی ۲۰ سال دیگه میخوای چیکار ...

چرااا مگه ضررداره؟من میگم ی مدت استفاده کنم تا عادت کنم صاف بشینم قوز ندارم فقط میخوام صاف بشینم😭😭

...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعدچطور عادت میکنی بهش یانه اذیتی 

اره بعد چند روز خیلی بهتر میشه، ولی در کل نمیشه ۲۴ ساعته بست، من نمیبندم.استراحت میدم .من شونه هام میسوخت با این خیلی بهتر شدم.

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
نه توی مدرسه بعضی روزا دور از چشم مامانم نمی بستم توی خونه هم دایم تا وقت خواب داشتم  یکی دو ...

باید دکتر مدلشو تجویز کنه یا خودمونم میتونیم بگیریم؟ 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
برا شما مارکش چی بود؟مدام میبستی؟

والا مارکش یادم نیس چند سال پیش بوده 

روزی سه ،چهار ساعت می بستم بعدش واقعا انگار ی جورایی به بدنت فرم میده ،خودتم باید ی کم همت کنی و درست بشینی 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
چ خووب  چقد گرفتی؟همیشه تنته؟

شاید ۶_۷ ساله که دارم، قیمتشو واقعا اطلاع ندارم

نه همیشه نه. وقتی کمرم یا کتفم درد میگیره که اونم بخاطر قوز کردنمه

دکتر ارتوپد  خودتون اصلا ریسک نکنید

اها مرسی عزیزم. سوال بود برام.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم ۲ تاش رو خریدم فیزیوتراپی هم حتی رفتم دکترم گف حق نداری استفاده کنی ۲۰ سال دیگه میخوای چیکار ...

ورزش که عالیه در کنارش

منم چند تا حرکت میزنم واقع درد کتفمو اروم میکنه،قشنگ تاثیرشو میبینم

ایول  تاثیر داش؟ اذیت نشد؟کمر درد نگرف؟؟مارکش نمیدونی چی بود؟چون میگن بعضی مارکا جنسشون خوب ن ...

نه والا نمدونم

نه اڋیت نشد

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.